8 Ağustos 2026 Cumartesi

Beşiktaş’ta Kaleci Transferinde Sürpriz Karar! Altay Bayındır’a Veto

Beşiktaş DİĞER
Yayınlama: 16 Nisan 2026 Perşembe 11:24 Editör:

Beşiktaş’ta Sergen Yalçın, Altay Bayındır transferini veto etti. Siyah-beyazlıların yeni hedefi Wolverhampton kalecisi Jose Sa oldu.

Yeni sezon için kadro planlamasını sürdüren Beşiktaş’ta kaleci transferi gündemin en önemli maddelerinden biri oldu. Siyah-beyazlı ekipte Altay Bayındır gelişmesi ise dikkat çekti.

ALTAY BAYINDIR’A VETO

Manchester United forması giyen Altay Bayındır, Beşiktaş’ın transfer listesinde yer alıyordu. Ancak teknik direktör Sergen Yalçın, milli kalecinin transferine onay vermedi.

Yalçın’ın, Ersin Destanoğlu ile benzer özelliklere sahip olması nedeniyle Altay transferine gerek görmediği ve bu nedenle oyuncunun gündemden çıkarıldığı belirtildi.

YENİ HEDEF: OYUN KURUCU KALECİ

Tecrübeli teknik adamın yönetimden modern futbola uygun, oyun kurabilen bir kaleci talep ettiği öğrenildi. Bu doğrultuda transfer çalışmaları hız kazandı.

1 NUMARALI ADAY JOSE SA

Beşiktaş’ın kaleci transferinde öncelikli hedefinin, Wolverhampton Wanderers’ın deneyimli file bekçisi José Sá olduğu ifade edildi.

Siyah-beyazlı yönetimin, 33 yaşındaki kalecinin transferini 10-12 milyon Euro bandında tamamlamayı planladığı öğrenildi.

BÜTÇE HAZIR

Kaleci transferi için yaklaşık 15 milyon Euro’luk bütçe ayıran Beşiktaş yönetimi, refleksleri ve ayağıyla oyun kurma becerisiyle öne çıkan José Sá transferini bitirmek istiyor.

PERFORMANSIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Bu sezon Wolverhampton Wanderers formasıyla 21 maça çıkan José Sá, 38 gol yerken 4 maçta kalesini gole kapattı.

Beşiktaş’ta kaleci transferi sürecinin önümüzdeki haftalarda hız kazanması bekleniyor.

İlk Yorumu Sen Yaz