23 Nisan 2024 Salı
ads
DOLAR 32.56 ₺
EURO 34.88 ₺
STERLIN 40.56 ₺
ALTIN 2,427.47 ₺
BTC 66,697.22 $
ETH 3,233.96 $
BİST 9,645.02

Beşiktaş-Antalyaspor maçında 'Hükümet istifa' sesleri... Gözaltılar var...

Beşiktaş 3890
Yayınlama: 26 Şubat 2023 Pazar 21:01 Kaynak: Haber Merkezi

Beşiktaş-Antalyaspor maçında 'Hükümet istifa' sesleri... Gözaltılar var...

 

Fenerbahçe-Konyaspor maçındaki hükümet protestosunun ardından, Beşiktaş-Antalyaspor maçında da benzer görüntüler yaşandı.

Beşiktaşlı taraftarların protestosu maç sırasında da devam ederken "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganı da atıldı. Öte yandan, kale arkasında bazı taraftarlar gözaltına alındı.

Beşiktaş ile Antalyaspor arasında oynanan maçta siyah beyazlı taraftarlar hükümeti istifaya çağırdı.

Süper Lig'deki erteleme maçında Beşiktaş ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. 

Kahramanmaraş merkezli depremin olduğu gün karşılaşacak olan iki ekip, deprem felaketi nedeniyle ertelenen maç için yeniden sahaya çıktı.

Maç öncesi tribünleri dolduran Beşiktaşlı taraftarlar Antalyasporlu deplasman tribünün de katılımıyla ‘hükümet istifa’ sloganları attı. Bir grup taraftarın da istifa seslerini ıslıkla bastırmaya çalışması dikkati çekti.

Öte yandan, ilk yarının son anlarına doğru bütün tribünler “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” tezahüratı yaparken, tekrar “Hükümet istifa” sloganları duyuldu. Bu kez tribünlerin büyük çoğunluğu “Hükümet istifa” sloganına eşlik ederken, ıslık sesleri duyulmadı.

POLİSTEN TRİBÜNE MÜDAHALE

Yaşananların ardından Dolmabahçe Sarayı tarafındaki kale arkası tribününe polis ekiplerinin müdahale ettiği öğrenildi. Çok sayıda taraftarın gözaltına alınması, siyah beyazlı taraftarların tepkisini çekti. Güvenlik güçleri, ilk yarının ardından kale arkasındaki polis sayısını da arttırdı.

OYUNCAKLAR ATILDIĞI SIRADA DA ‘İSTİFA’ SESLERİ

Vodafone Park’ta depremzede çocuklara moral vermek amacıyla düzenlenen etkinlikte taraftarlar, yanlarında getirdikleri atkı ve bere dışında pelüş oyuncakları Vodafone Park’ın zeminine attı. O sırada da yeniden ‘hükümet istifa’ sesleri yükseldi.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme