12 Haziran 2025 Perşembe
DOLAR 39.20 ₺
EURO 45.31 ₺
STERLIN 53.35 ₺
G.ALTIN 4,251.56 ₺
BTC 109,495.22 $
ETH 2,782.29 $
BİST 9,686.11
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce

Başkent derbisine zorunlu erteleme

FUTBOL 3931
Yayınlama: 10 Ekim 2023 Salı 11:49 Kaynak: Haber Merkezi

Başkent derbisine zorunlu erteleme

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi’nce her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘TSYD Ankara Kupası’nın 56. organizasyonu, MKE Ankaragücü’nden gelen talep doğrultusunda, zorunlu olarak ertelendi.

Daha önce yapılan görüşmeler ve istişareler sonucunda, kupa müsabakasının, başkentin iki köklü kulübü; Ankaragücü ile Gençlerbirliği arasında, 15 Ekim Pazar günü saat 17.00’de Eryaman Stadı’nda oynanması kararlaştırılmıştı.

Ankaragücü kulübünde yaşanan teknik direktör değişiminin ardından, milli maçlar için verilen arada yapılması yönünde ortak karara varılan organizasyon, sarı-lacivertli ekibin talebi üzerine ertelendi.

Ankaragücü Kulübü’nden TSYD Ankara Şubesi’ne gönderilen resmi yazıda; “Teknik ekibimizin talebi üzerine, yönetim kurulu ile yapılan görüşmeler neticesinde, söz konusu müsabakaya katılamayacağımızı bilgilerinize iletiriz” ifadelerine yer verildi.

Bu gelişmenin sonucunda, kupa müsabakası ertelenmek zorunda kalırken, Kasım ayında bir kez daha verilecek milli maç arasında, 2 kulübün kendi aralarında uzlaşı sağlayabilmesi durumunda, geleneksel turnuva hayata geçirilecek.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html