25 Nisan 2024 Perşembe
ads
DOLAR 32.57 ₺
EURO 34.94 ₺
STERLIN 40.49 ₺
ALTIN 2,425.32 ₺
BTC 64,350.88 $
ETH 3,147.89 $
BİST 9,722.09

Başakşehir Rigas deplasmanından puanla dönüyor

Başakşehir 3247
Yayınlama: 7 Ekim 2022 Cuma 00:06 Kaynak: Haber Merkezi

Başakşehir Rigas deplasmanından puanla dönüyor

UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu üçüncü maçında Başakşehir, Letonya’da Rigas ile karşı karşıya geldi. Grupta ilk iki maçını farklı kazanan Başakşehir, Rigas deplasmanından 0-0 beraberlikle döndü.

Bu sezon oynadığı hiçbir resmi maçta henüz mağlubiyet almayan Başakşehir, muhteşem serisini Letonya deplasmanında da sürdürmeyi başardı. Başakşehir, grubunda oynadığı üçüncü maçında da gol yemezken, Süper Lig’de de sadece son maçında Ankaragücü karşısında penaltıdan ağlarında gol gördü.

Rigas karşısında yakaladığı fırsatları gole çevirmeyi başaramayan Başakşehir, rakibinin 70. dakikada Tomas Simkovic’in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalmasının ardından baskısını arttırdı. Ancak kaleci Pavels Steinbors’un kurtarışları ve son vuruşlardaki etkisizlik, temsilcimizin deplasmandan bir puanla dönmesine neden oldu.

ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUDU

A Grubu’nda oynadığı ilk maçta deplasmanda Hearts’i 4-0 mağlup eden Başakşehir, ikinci maçında da İstanbul’da Fiorentina’yı 3-0’la geçti. Gruptaki iki karşılaşmasını da gol yemeden kazanan turuncu-lacivertliler, Rigas deplasmanında da kalesini kapattı.

Rigas beraberliği sonrası puanını 7’ye yükselten Başakşehir liderliğini korurken, puanını 2 yapan Rigas son sıraya geriledi.

EMRE BELÖZOĞLU MAÇA YETİŞTİ

Üst solunum enfeksiyonu nedeniyle dün takımla Letonya’ya gelemeyen Emre Belözoğlu, İstanbul’dan kalkan uçakla başkent Riga’daki uluslararası havalimanına ulaştı.

Karşılaşmanın başlamasına 3 saat kala Riga’ya gelen Emre Belözoğlu, yedek kulübesindeki yerini aldı.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme