3 Mayıs 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.34 ₺
EURO 34.96 ₺
STERLIN 40.89 ₺
ALTIN 2,396.75 ₺
BTC 60,500.36 $
ETH 3,027.47 $
BİST 10,212.89

Barcelona'nın Fenerbahçe'ye Arda Güler teklifi belli oldu

Fenerbahçe 4217
Yayınlama: 2 Temmuz 2023 Pazar 08:14 Kaynak: Haber Merkezi

Barcelona'nın Fenerbahçe'ye Arda Güler teklifi belli oldu

Arda Güler için İstanbul'a gelen Barcelona, Fenerbahçe'ye transfer şartlarını sundu.

Spor Toto Süper Lig'i Galatasaray'ın arkasında ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Transfer çalışmalarına hız veren Ali Koç yönetimi, genç yetenek Arda Güler'in geleceği hakkında da görüşmelerini sürdürüyor.

Barcelona ilk adım atan kulüp

Arda Güler'in Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı sezon öncesi taraftarın en çok merak ettiği konu haline gelirken, La Liga devi Barcelona, 18 yaşındaki futbolcu için ilk somut girişimde bulunan takım oldu. Katalan takımın sportif direktörü Deco, Arda Güler transferi için İstanbul'a geldi.

Katalanlar'ın şartları belli oldu

Barcelona cephesi, Arda Güler ve Fenerbahçe ile temasa geçerken sunduğu şartlar da ortaya çıkdı. Buna göre Barcelona, Arda Güler'e 20 maç oynama garantisi ile sözleşme önerdi. Sarı-Lacivertli kulübe ise 2 taksitle ödeme planı ile 20-25 milyon Euro arası bonservis bedeli teklif edildi.

Arda Güler 1 yıl daha Fenerbahçe'de

Barcelona, Arda Güler'in bir yıl daha Fenerbahçe'de kalarak gelişiminin devam etmesini istedi. Genç yıldızın önümüzdeki sezonki maaşını La Liga devi üstlendi.

Ali Koç, Güler ailesiyle görüşüyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Arda Güler ve ailesi ile birlikte detayları konuşuyor. Fenerbahçe - Barcelona görüşmeleri ise devam ediyor.

Laporta: "Transferi gelecek sezon için bitirmek istiyoruz”

Barcelona Başkanı Laporta, Arda Güler transferi hakkında yaptığı açıklamada, "Arda çok yetenekli bir oyuncu ve transferini bitirmeye çalışıyoruz. Bu transferi gelecek sezon için bitirmek istiyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

35 maçta 6 gol, 7 asist

Arda Güler, 2022/23 sezonunda 35 resmi müsabakaya çıktı. Sarı-Lacivertli forma ile geride bıraktığımız sezonda 6 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 18 yaşındaki on numara, 7 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme