18 Mayıs 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.21 ₺
EURO 35.12 ₺
STERLIN 40.88 ₺
ALTIN 2,500.70 ₺
BTC 66,922.33 $
ETH 3,111.04 $
BİST 10,643.58

AYİSK ve Yeni İdeal Spor Kulüpler, Ata'nın huzuruna çıkıyor

DİĞER 3266
Yayınlama: 28 Şubat 2024 Çarşamba 13:42 Kaynak: Haber Merkezi

Ankara Yüzme İhtisas Spor Kulübü-AYİSK  2024   Yılında  40.  Yılını  kutluyor.

AYİSK ve Yeni İdeal Spor Kulüpler, Ata'nın huzuruna çıkıyor

Ankara Yüzme İhtisas Spor Kulübü-AYİSK  2024 Yılında  40.  Yılını  kutluyor.

Kutlamaların ilk adımı  olarak, Anıtkabir’e Ata’nın huzuruna çıkıyor.

AYiSK  ve Yeni   İdeal  Spor  Kulüplerinin  Başkanı  Dr.  Sayın İbrahim  Yüngül  ve Yönetim Kurulu Üyeleri 29 Şubat 2024 günü  saat  10:30 da  Anıtkabir  Aslanlı Yoldan  GMK Atatürk’ün huzuruna çıkacak.

Spor, Çevre, Olimpiyat İdealizmde AYİSK ve  Yeni  İdeal Spor  Kulüpleri

Ankara Yüzme İhtisas Spor Kulübü-AYİSK, toplumsal yapıda  herkese spor yapma  olanağı sunarken; bireysel ve kitlesel spor hizmeti sunma anlayışıyla kendi öz  tesislerini  topluma dolayısıyla halka  açıyor.

AYİSK, öngördüğü ve planladığı sportif hedeflerinin yanında “çevreye duyarlılık bilincini” de yaşatıyor.  Ankara-Gölbaşı’nda kendi öz varlığı olan arazisi üzerinde yenilenen tesisleriyle  doğaya  dolayısıyla  çevreye duyarlı davranarak, geniş arazi yapısını  doğal  yeşil alanlarla zenginleştiriyor.

Ankara Yüzme İhtisas Spor Kulübü (AYİSK)  Ankara-Gölbaşı’nda kendi öz varlığı olan arazisi üzerinde yenilenen tesisleriyle 40  yıldır spor, çevre  ve olimpiyat ruhunu  taşıyor  ve  yaşatıyor.

AYİSK, kurulma ve hizmet  sunmada olimpiyat  ruhunu temel  alıyor. Çünkü; olimpiyat  ruhu  rantsız, manevi  iklimli ve  çıkarsızdır.

Çünkü; AYİSK;

  • Kendi öz  tesisleriyle 30 dönümlük arazisiyle  yeni spor tesisleriyle hizmet  veriyor.
  • Başta, yüzme olmak üzere satranç ve briç gibi spor dallarında da sportif etkinliklerine kendi   tesislerinde  gerçekleştiriyor.
  • AYİSK, Yeni İdeal Spor Kulübü girişimiyle de  futbol takımı oluşturma ve liglere katılma atılımı içinde bulunuyor.

Anıtkabir’i  ziyaret öncesinde Başkan Dr. Sayın İbrahim  Yüngül,  Ankara Yüzme İhtisas Spor Kulübü’nün (AYİSK)  Ankara-Gölbaşı’nda kendi öz varlığı olan arazisi üzerinde yenilenen tesisleriyle 40  yıldır spor, çevre  ve olimpiyat ruhunu  yaşattığını  bundan sonraki sportif çalışmalarında bu anlayışı  sürdüreceklerini  söylerken;  Atatürk’ün  “ben sporcunun  zeki,  çevik  ve aynı zamanda  ahlaklısını  severim”  sözünü  sportif  yaşamlarında ilke edindiklerini  ifade  etti.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme