25 Nisan 2024 Perşembe
ads
DOLAR 32.49 ₺
EURO 34.96 ₺
STERLIN 40.78 ₺
ALTIN 2,430.01 ₺
BTC 63,516.24 $
ETH 3,086.34 $
BİST 9,808.74

Avrupa'da umduğumuzu bulamadık

FUTBOL 3504
Yayınlama: 10 Mart 2023 Cuma 08:01 Kaynak: Haber Merkezi

Avrupa'da umduğumuzu bulamadık

UEFA'daki temsilcilerimizden beklediğimiz sonuçlar gelmedi.

Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, Sevilla'ya mağlup oldu. Konferans Ligi'ndeki takımlarımızdan Sivasspor deplasmanda Fiorentina'ya kaybetti, Başakşehir ise Gent ile berabere kaldı.

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda deplasmanda Sevilla ile karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler ilk maçta İspanyol ekibine 2-0'lık skorla kaybetti. Bu maçın rövanşı 16 Mart'ta Kadıköy'de oynanacak.

Sarı-Lacivertliler maçın ilk yarısında çok net fırsatlar yakaladı. Özellikle Joshua King net ikramlardan yararlanamadı. İspanyol ekibi ilk yarıda varlık gösteremedi. Ancak ilk yarı golsüz eşitlikle tamamlandı.

Fenerbahçe, rakibine karşı üstünlük kurduğu maçta ilk golü atamadı. Sevilla, Joan Jordan'ın 56'ncı dakikada bulduğu golle karşılaşmada öne geçti.

Eric Lamela, 86'ncı dakikada attığı golle Sevilla'yı 2-0 öne geçirdi. Fenerbahçe savunmasının bıraktığı boşlukları Sevilla hücumcuları affetmedi. Sevilla maçı 2-0'lık skorla kazandı.

UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Başakşehir, Son 16 Turu ilk maçında deplasmanda Belçika ekibi Gent ile karşı karşıya geldi. Başakşehir, Gent ile 1-1 berabere kaldı.

Başakşehir, golcü futbolcu Stefano Okako'nun 16. dakikada attığı golle maçta öne geçti. Gent, 35'te Emmanuel Orban ile eşitlik golünü buldu. Devre 1-1'lik skorla tamamlandı. İkinci yarıda da sonuç değişmedi ve karşılaşma 1-1'lik skorla noktalandı.

Karşılaşmanın rövanşı 15 Mart Çarşamba günü Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak. Medipol Başakşehir'de ismi UEFA'ya bildirilen listede yer almayan Caner Erkin maçta forma giyemeyecek.

Temsilcimiz Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında Fiorentina'ya konuk oldu. Sivasspor, Fiorentina'ya 1-0 kaybetti.

Sivasspor, güçlü rakibi karşısında ilk yarıda dirençli bir futbol sergiledi. Karşılaşmanın ilk devresi golsüz eşitlikte tamamlandı.

Fiorentina, 69'uncu dakikada Antonin Barak'ın kaydettiği golle maçta öne geçti. Temsilcimiz bu dakikaya kadar kalesini iyi kapatmıştı. Kalan dakikalarda sonuç değişmedi ve maçı Fiorentina kazandı.

Sivasspor, 16 Mart günü rövanş maçında İtalyan ekibini 4 Eylül Stadyumu'nda konuk edecek.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme