19 Mayıs 2024 Pazar
ads
DOLAR 32.21 ₺
EURO 35.12 ₺
STERLIN 41.03 ₺
ALTIN 2,500.70 ₺
BTC 66,936.61 $
ETH 3,079.19 $
BİST 10,643.58

Atakan Çankaya'dan küfür tepkisi

Ankaragücü 3610
Yayınlama: 8 Mayıs 2024 Çarşamba 00:00 Kaynak: Haber Merkezi

Atakan Çankaya'dan küfür tepkisi

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde 0-0'ın rövanşında Ankaragücü'nü 1-0 yenen Beşiktaş, finale yükseldi. Maç sonrası Başkent ekibinde futbolcular açıklama yaptı

Mujakic: "Küçük bir hatadan dolayı geriye düştük"

"İlk maç berabere kaldık. Buraya gelip maçı kazanmak istemiştik. Küçük bir hatadan dolayı geriye düştük. Beşiktaş gibi takımlar bu hataları yakaladığında değerlendirirler. Maçı maalesef kaybettik"

Atakan Çankaya: "Maçı hak eden taraf bizdik"

"Ankara'da oynadığımız maçta çok üstündük. Çok farklı galibiyetle gelip burada çok rahat edebilirdik. Burada ikinci yarıda 2-0 yapabileceğimiz pozisyonlar oldu. Kalemize şut gelmeden maçı tamamlıyoruz derken bireysel hata sonucu geriye düştük. Burada deplasmanda oynamak zor. İşlemiz daha da zorlandık. İkinci yarıya baktığımızda bana göre üstün olan maçı hak eden taraf bizdik. Yapabildiğimiz maksimumu verdiğimizi düşünüyorum. 2 senedir Ankaragücü'nde bu heyecanı yaşatıyoruz. Final oynamak isterdik. Bazen her şeyi yaparsanız yapın sonuca ulaşamıyorsunuz. İnanıyorum ki bu camia daha güzel günler görecek. Ligde de kurtulup, daha iyi günler görmek istiyoruz.

Beşiktaş tribünlerinden gelen tepkiler hakkında

Uzun süredir Süper Lig'de oynuyorum. Beşiktaş'a karşı çok maça çıktım, çok kez kazandım. Geçen sene çeyrek finalde Beşiktaş'ı elemiştik. Galiba birilerini üzmüşüz zamanında ki bu tepkilerle karşılaşıyoruz. Kimseye kinim, düşmanlığım yok. Aldığım paranın hakkını vermeye, hocalarımızın dediğini yapmaya çalışıyorum. Edilen küfürler ahlak dışı. Kolay şeyler değil. Şahsen benim bir başkasına edemeyeceğim küfürler. Mesleğimizin cilvesi bu. Beni sevenler de var, sevmeyenler de olacak"

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme