24 Nisan 2024 Çarşamba
ads
DOLAR 32.50 ₺
EURO 34.76 ₺
STERLIN 40.45 ₺
ALTIN 2,425.60 ₺
BTC 66,474.52 $
ETH 3,272.49 $
BİST 9,676.88

Antalyasporlu futbolcu kıymete bindi...Ankaragücü maçında izleyecekler

Antalyaspor 3377
Yayınlama: 13 Aralık 2022 Salı 13:51 Kaynak: Haber Merkezi

Antalyasporlu futbolcu kıymete bindi...Ankaragücü maçında izleyecekler

Dünya Kupası'nda ABD Milli Takımı ile mücadele eden Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Haji Wright, Avrupa kulüplerinin radarına girmeyi başardı.

Golcü futbolcu için girişimlerin başladığı iddia edilirken Akdeniz ekibinin istediği bonservis ortaya çıktı. 

Antalyaspor ile gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Haji Wright için kulübün kapısı çalınmaya başladı. Yakaladığı çıkışın ardından ABD Milli Takımı’na davet edilen ve Dünya Kupası’nda boy gösteren golcü futbolcu için İtalya’dan 4 takım girişimlere başladı.

DÜNYA KUPASI'NDA FİLELERİ HAVALANDIRDI

Kariyerinde ilk kez Dünya Kupası’nda boy gösteren Haji Wright, ABD Milli Takımı’nın oynadığı 4 maçın tamamında şans bularak 137 dakika ile Süper Lig’den Dünya Kupası’na giden 19 futbolcu arasında en çok süre alan 7’nci futbolcu olmayı başardı. Sadece İngiltere maçında ilk 11’de sahaya çıkan Haji Wright, grup aşamasında gol sevinci yaşayamazken, Hollanda karşısında sahneye çıkmayı başardı.

Takımının tek golünü kaydeden başarılı futbolcu, ABD'nin elenmesine ise engel olamadı. ABD Milli Takım Teknik Direktörü Gregg Berhalter’in ilk tercihi olamayan Haji Wright, sahada yer aldığı 137 dakikada 1 gol atarken, gol beklentisinde ise 0.65’te kaldı.

TALİPLERİ FAZLA

Dünya Kupası’nda yer almasının ardından transferin ilgi çeken isimleri arasında yer alan Haji Wright ile ilgilenen takımlar arasında ortaya çıkan ilk ekip Atalanta oldu. Serie A’da son yıllara damga vuran takımlardan birisi olan Atalanta’nın yanı sıra 3 ekibin daha Haji Wright’ın peşinde olduğu öğrenildi.

ANKARAGÜCÜ MAÇINDA İZLENECEK

Dünya Kupası’nda ABD Milli Takımı’nın oynadığı 4 maçta da süre alan Haji Wright’ın Süper Lig’deki performansı da yakından takip edilecek. 24 yaşındaki futbolcunun, Dünya Kupası arasının ardından oynanacak ilk karşılaşma olan Ankaragücü mücadelesinde İtalyan temsilciler tarafından tribünden takip edileceği belirtildi.

İŞTE İSTENEN BONSERVİS BEDELİ

Antalyaspor’un Danimarka’nın Sönderjyske takımından transfer ettiği Haji Wright’ın bonservis bedeli de belirlendi. 1 milyon 880 bin Euro karşılığında Antalyaspor ile 3 yıllık sözleşme imzalayan golcü futbolcunun bonservisi için pazarlık kapısı 10 milyon Euro’dan açılacak.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme