23 Nisan 2024 Salı
ads
DOLAR 32.56 ₺
EURO 34.93 ₺
STERLIN 40.58 ₺
ALTIN 2,435.45 ₺
BTC 66,800.18 $
ETH 3,239.95 $
BİST 9,645.02

Ankaragücü'nün rakibinin golcüsüne Fenerbahçe talip

Antalyaspor 3708
Yayınlama: 17 Aralık 2022 Cumartesi 09:40 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nün rakibinin golcüsüne Fenerbahçe talip

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürürken teknik direktör Jorge Jesus'un beğendiği Haji Wright, gündeme geldi. 

Transfer çalışmalarına erken başlayan Fenerbahçe, Joao Pedro’nun sakatlığı sonrası golcü oyuncu transferi gündeme gelmeye başladı. Sarı-Lacivertliler, teknik direktör Jorge Jesus'un beğendiği Antalyaspor'un golcü oyuncusu Haji Wright'ı gündemine aldı. Detaylar...

Fenerbahçe, Haji Wright'ı transfer etmek istiyor

Fenerbahçe, Pedro'nun sakatlığı sonrasında golcü transferi için kollarını sıvadı. Sarı-Lacivertlilerde gündeme gelen son isim ise Antalyaspor'un golcü oyuncusu Haji Wright oldu. Kanarya, Akdeniz ekibinin kapıyı 10 milyon Euro’dan açtığı, Fenerbahçe Yönetimi’nin sonraki satıştan pay gibi maddelerle bu rakamı aşağıya çekip işi bitirmek istediği ifade edildi.

Bonservisi 10 milyon Euro

Süper Lig ekibi Antalyaspor’un Danimarka’nın Sönderjyske takımından kadrosuna kattığı ABDli golcü oyuncu Haji Wright’ın bonservis bedeli belli oldu. 1 milyon 880 bin Euro karşılığında Akdeniz ekibine 3 yıllık sözleşme imzalayan Haji Wright’ın bonservisi 10 milyon Euro’dan açılacak.

47 karşılaşmada 27 gole katkı

Antalyaspor'da 1.5 sezondur forma giyen ABDli oyuncu Akdeniz ekibiyle 47 karşılaşmada görev aldı. 24 defa gol atma başarısı gösteren Haji Wright, 3 asist yaptı. Bu sezon Süper Lig'de çıktığı 12 karşılaşmada ise 9 gol atma başarı elde etti. Golcü oyuncu gol krallığında ise Fenerbahçeli Valencia'nın altında ikinci sırada takip ediyor.

Sonraki satış devreye girecek

Fenerbahçe,  Antalyaspor'un istediği 10 milyon Euro bonservis bedelini aşağıya çekmek için görüşmelere başlayacak. Son dönemde Avrupa’ya yüksek bedellerle oyuncu gönderen Kanarya’nın, Wright için sonraki satıştan pay önererek Antalyaspor’u ikna etmeye çalışacağı ifade edildi.

Başkan açıkladı

10 milyon Euro’luk bonservis bedelini de doğrulayan Başkan Aziz Çetin, “Birisi sorsa söyleyeceğim fiyat 10 milyon Euro. Şu an resmi bir teklif yok, ancak ilgilenen kulüplerin olduğunu biliyorum. Menajeri aracılığı ile bu bilgiler geliyor” dedi.

Crystal Palace ve Atalanta talip

Genç oyuncu için transfer teklifi sunan iki ekip belli oldu. İtalya Serie A takımlarından Atalanta ile birlikte 4 kulübün takibe aldığı Haji Wright için Premier Lig temsilcisi Crystal Palace da devreye girdi. Kırmızı-Beyazlılarla temas kuran İngiliz ekibinin, transferde en güçlü aday olduğu da gelen haberler arasında yer aldı. 

Dünya Kupası’nda gol attı

Kariyerinde ilk kez Dünya Kupası’nda boy gösteren Haji Wright, ABD Milli Takımı’nın oynadığı 4 maçın tamamında şans bularak 137 dakika saha kalırken Hollanda'ya karşı da 1 gol atma başarısı elde etti.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme