26 Nisan 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.55 ₺
EURO 34.95 ₺
STERLIN 40.74 ₺
ALTIN 2,443.72 ₺
BTC 64,382.48 $
ETH 3,142.46 $
BİST 9,716.77

Ankaragücü'nden Ömer Erdoğan transferi hangi mevkiye yapacaklarını açıkladı

Ankaragücü 6902
Yayınlama: 27 Aralık 2022 Salı 20:27 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nden Ömer Erdoğan transferi hangi mevkiye yapacaklarını açıkladı

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında konuk ettiği  Ümraniyespor'a 2-1 yenilen Ankaragücü'nün teknik direktörü Ömer Erdoğan, mağlubiyeti hak etmediklerini söyledi.

Ömer Erdoğan, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, yenilgiden dolayı çok üzgün olduklarını dile getirdi.

Dünya Kupası nedeniyle lige verilen aranın ardından oynadıkları ilk lig maçında Fraport TAV Antalyaspor'u deplasmanda yendiklerini hatırlatan Erdoğan, bugün de kazanıp üst sıralara biraz daha yaklaşmak istediklerini ama başarılı olamadıklarını belirtti.

Karşılaşmaya iyi başladıklarını anlatan Erdoğan, şöyle devam etti:

"Çok erken bir golle öne geçtik, bunu maalesef çok uzun süre koruyamadık. Rakibimizin birinci bölgede iyi savunma yapıp, çok çabuk geçiş oyunu oynayan bir takım olduğunu biliyorduk. Yediğimiz golden sonra da oyunun tamamen hakimi bizdik. Girdiğimiz net pozisyonları değerlendiremedik. İkinci yarı duran top sonrası yediğimiz golle işimiz zorlaştı. İkinci yarı kapanan savunmayı açmakta zorlandık. Yenilmeyi hak etmedik ama girdiğiniz pozisyonları değerlendiremezseniz cezası çok ağır oluyor. Uzun süre yenilmeyen MKE Ankaragücü vardı. Bunu devam ettirmek istiyorduk maalesef istediğimiz sonuca ulaşamadık. Bizim için ciddi bir ders olacak."

Taraftarlardan oyuncu veya kendisini protesto edeceklerse bunu maç sonu yapmalarını rica eden Erdoğan, Galatasaray maçına ilişkin ise "Çok ciddi rakiple deplasmanda oynayacğaız. Yarından itibaren bu maçın hazırlıklarını yapacağız. İyi bir futbolla, mücadeleyle oradan puan veya puanlarla dönmek istiyoruz." diye konuştu.

Ömer Erdoğan, transfer çalışmalarıyla ilgili soru üzerine de "Devre arası transferleri çok kolay olmuyor. Nokta transfer yapmak istiyoruz. Çok ciddi bir şekilde araştırmamız devam ediyor, özellikle hücum. Savunma kısmında herhangi bir arayışımız yok." ifadelerini kullandı.

 
Yorumlar (1)
  • Mercan2023-12-26 05:58:32 Ömer bey burası Ankaragücü, sürekli birbirinizi överek bir yere varamazsınz. Tolga Ömer hoca çok süper diyor, Ömer hoca Tolga diyor. Nereye kadar. Başarı varsa takdir edilirsiniz. Başarı yoksa taraftar baskısını hep hissedersiniz, başaramayalar bırakır gider ama biz hep buradayız. Sinirleriniz sağlam olmalı, bu da sizin için bir tecrübe olacaktır.
Yorumunu Gönder
code
Tercüme