27 Nisan 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 0.00 ₺
EURO 0.00 ₺
STERLIN 0.00 ₺
ALTIN 0.00 ₺
BTC 0.00 $
ETH 0.00 $
BİST 9,915.62

Ankaragücü'nde yeni dönem yeni sınav; Rakip Beşiktaş

Ankaragücü 3315
Yayınlama: 4 Eylül 2022 Pazar 09:46 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nde yeni dönem yeni sınav; Rakip Beşiktaş

Ankaragücü, Süper Lig’in 5. haftasının önemli maçında Beşiktaş’ı konuk edecek. Eryaman Stadı’nda bugün saat 21.45’te başlayacak müsabakayı hakem Mete Kalkavan yönetecek.

Yeniden döndüğü Süper Lig’de geride kalan 4 haftada beklentilerin uzağında kalan sarı-lacivertliler, Beşiktaş maçıyla birlikte yeni bir sayfa açmayı hedefliyor. Bir haftayı bay geçen başkent ekibi, oynadığı 3 maçta; 2 kez sahayı yenik terk ederken, bir kez de berabere kaldı. Konuk siyahlı-beyazlı takım ise oynadığı 4 maçta; 3 galibiyet ve bir beraberlik aldı.

Fatih Karagümrük karşısında alınan yenilgi sonrasında, Teknik Direktör Mustafa Dalcı görevi bırakırken, Ankaragücü yönetimi, hafta içinde bu göreve Ömer Erdoğan’ı getirdi. Erdoğan ve ekibi taraftarı önünde ilk sınavını Beşiktaş karşısında verecek.

Ankaragücü'nde eksik oyuncu bulunmadığı ifade edilirken, Beşiktaş'ta Josef de Souza ile Atiba Hutchinson, mücadelede forma giyemeyecek. Sakatlığını atlatan Rachid Ghezzal ise teknik direktör Ismael'in tercih etmesi halinde sahadaki yerini alabilecek.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme