24 Nisan 2024 Çarşamba
ads
DOLAR 32.52 ₺
EURO 34.79 ₺
STERLIN 40.47 ₺
ALTIN 2,425.08 ₺
BTC 66,532.00 $
ETH 3,251.83 $
BİST 9,737.96

Ankaragücü'nde umut var moral yok

Ankaragücü 5002
Yayınlama: 11 Eylül 2022 Pazar 09:54 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nde umut var moral yok

Spor Toto Süper Lig’de 6. haftanın açılış maçında Alanyaspor’a deplasmanda 2-1 yenilen Ankaragücü’nde, iyi oyuna rağmen sahadan puansız ayrılmanın hüznü ve moral bozukluğu yaşanıyor. 

Ligde 5 maça çıkan sarı-lacivertliler, dördüncü kez yenilirken, bir puanda ve ligin dibinde kaldı. Ömer Erdoğan’ın teknik patronluğa gelişinin ardından karşılaştığı rakipleri Beşiktaş ve Alanyaspor maçlarında, yükselen saha içi mücadelesini sonuca çevremeyen Başkent ekibi, ligde üst üste iki maçını (Sivasspor ve Başakşehir) iç sahada oynayacak.

Ankaragücü Süper Lig’in 7. haftasında, Eryaman Stadı’nda,  Sivasspor ile karşılaşacak. Milli maçlar için verilecek aranın ardından, 8. haftada sarı-lacivertlilerin rakibi yine Eryaman Stadı’nda, Başakşehir olacak.

Taylan 11’de mücadeleye başladı

Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Beşiktaş maçından 4 gün önce yeni sözleşme imzalanan Tolga Ciğerci’yi siyah beyazlılara karşı 11’de maça başlatırken, Alanyaspor karşılaşmasından bir gün önce sarı-lacivertli ekibe dahil olan isimlerden Taylan Antalyalı’yı da kritik maçta 11’de sahaya sürdü. 
Diğer transferlerden Emre Kılınç, son 28 dakika görev yaptı. Gökhan Akkan ve Kévin Malcuit ise 21 kişilik kadroda yer almadı.

Cezalı olan Marlon’un yerine görev yapan Yasin Güreler, takımın tek golünü atarken, Erdoğan, ileri uçta Macheda yerine Ali Sowe görev verdi.

Beşiktaş maçında, Beridze’ye iki gol attıran Tolga Ciğerci, Alanyaspor karşısında Yasin’in attığı golde de pası veren isimdi...

Gboly Ariyibi skoru etkiledi

Ankaragücü’nde, Teknik Direktörlük görevine Ömer Erdoğan’ın gelmesinin ardından 11’de oynamaya başlayan Gboly Ariyibi, Alanayspor karşısında maçın skorunu etkileyen isim oldu. Beşiktaş maçında olduğu gibi Alanyaspor karşısında da sahaya 11’de çıkan oyuncu, özellikle ilk yarıda girdiği önemli 2 pozisyonu değerlendiremedi ve takımının skor üstünlüğünü ele geçirmesinin önüne geçti.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme