23 Nisan 2024 Salı
ads
DOLAR 32.59 ₺
EURO 34.80 ₺
STERLIN 40.39 ₺
ALTIN 2,411.72 ₺
BTC 65,925.84 $
ETH 3,168.92 $
BİST 9,645.02

Ankaragücü'nde taşlar yerinden oynadı

Ankaragücü 9692
Yayınlama: 31 Ocak 2023 Salı 08:56 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nde taşlar yerinden oynadı

Ankaragücü’nde Süper Lig’in 21. haftasında Eryaman Stadı’nda oynanan maçta Gaziantep FK karşısında alınan yenilgi sinirleri gererken, taşlar da yerinden oynamaya başladı.

Sarı-lacivertli ekipte 1.5 yıldır Futbol Koordinatörü olarak çalışan Emre Yıldız, görevi bıraktığını yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu.

Açıklamasında, üstü kapalı mesajlar veren Yıldız’ın, ifadelerini ‘Biz üç kişiydik’ diyerek bitirmesi, görselde kendisinin dışında, başkan Faruk Koca ile kulübün eski Teknik Direktörü Mustafa Dalcı’ya yer vermesi dikkati çekti.

Gaziantep FK maçının ardından, taraftarın maçta tepki gösterdiği Yıldız’ın istifa ettiği ileri sürülmüş, müsabaka sonunda statta yapılan durum değerlendirmesinde, konunun sonraki günlere bırakıldığı iddia edilmişti.

Önceki gün yapılan yönetim toplantısında Emre Yıldız’ın istifası kabul edildi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Ankaragücü’müzde Futbol Koordinatörlüğü görevini yürüten ve kulübümüzden ayrılma kararı alan Emre Barış Yıldız’a vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ederiz” ifadeleri kullanıldı.

VERİM ALINAMAYAN TRANSFERLER TEPKİ ÇEKTİ

Ankaragücü’ne sezon başında gelen futbolculardan; Jese Rodriques, Pepe Rodriques, Federico Macheda, Oğuz Ceylan ve Nurallah Aslan’ın verim alınamadan gönderilmesi, ara dönemde transferi düşünülen oyuncular konusunda yaşanan aksaklıklar, 1.5 sezonda 40 yakın transferin yapılması, taraftarın tepkisinin Yıldız’a yönelmesine neden olmuştu.

Ankaragücü, geçen sezonu şampiyon tamamlarken, yapılan kutlamalarda taraftarlar Yıldız ile birlikte teknik direktör Mustafa Dalcı’ya da tepki göstermişti.

Ankaragücü’nde bir süre önce de Adana Demirspor’un sözleşmesini feshettiği Britt Assombalonga’nın transfer edilmesi konusunda yürütülen çalışmada, teknik ekip ve futbol koordinatörü arasında yaşanan anlaşmazlığın ardından, Teknik Direktör Ömer Erdoğan’ın ekibinde yer alan yardımcı antrenörlerden Özhan Palut, görevi bırakmıştı.

Ankaragücü’nün listesine aldığı ancak ilerleme kaydedemediği Britt Assombalonga, İngiltere Championship ekibi Watford ile 6 aylık kontrat yaptı.

Sivasspor’dan çocuklarının eğitimini gerekçe göstererek ayrılan ve Ankaragücü’nün gündeminde olup büyük oranda uzlaşı sağlandığı ileri sürülen, Dia Saba’nın da başkent ekibine gelmekten vazgeçti ve Maccabi Haifa'ya imza attı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme