27 Temmuz 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.99 ₺
EURO 35.82 ₺
STERLIN 42.55 ₺
G.ALTIN 2,529.53 ₺
BTC 66,397.86 $
ETH 3,193.75 $
BİST 10,891.42

Ankaragücü'nde Rodrigues'ten flaş Galatasaray açıklaması

Ankaragücü 5460
Yayınlama: 28 Eylül 2023 Perşembe 20:46 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nde Rodrigues'ten flaş Galatasaray açıklaması

Süper Lig'de bir dönem Galatasaray ve Fenerbahçe formalarını giyen Ankaragücü'nün yeni oyuncusu Garry Rodrigues, Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu.

Trendyol Süper Lig takımlarından Ankaragücü'nün yeni transferlerinden Garry Rodrigues, Radyospor'da Özgür Sancar'a özel açıklamalarda bulundu.

"Her şey yolunda"

Ankaragücü'ne adapte olduğunu dile getiren Rodrigues, "Evet her şey yolunda. Amacım hedeflerime ulaşmak. Takımla çalışıyor ve hedeflerimize ulaşmaya çabalıyoruz. Burada olduğum için çok mutlu ve gururluyum." dedi.

Rodrigues'den Galatasaray maçı açıklaması

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında oynayacakları Galatasaray maçına da değinen Rodrigues, "İlk kez Galatasaray ile karşılaşacağım. Bu benim için önemli ama ben profesyonel bir futbolcu olarak kendi takımım için elimden geleni yapacağım. Temel hedefimiz 3 puan. Galibiyet için oynayacağız." dedi.

"Profesyonelce oynayacağım"

Maça mutlak 3 puanla çıkacaklarını ifade eden Rodrigues, "Galatasaray'da mükemmel hatıralarım var ve her zaman iyi hatırlayacağım. Galatasaray'da başarılı olduğumu düşünüyorum. Kupalar kazandık. Ama şimdi Ankaragücü'ndeyim ve dediğim gibi profesyonelce oynayacağım. Ben şu an Galatasaray'ın rakibiyim. İstanbul'da hedefimiz 3 puan olacak." dedi.

"Hakim Ziyech oradaki en iyi arkadaşım"

Galatasaray'daki en samimi olduğu futbolcunun Hakim Ziyech olduğunu dile getiren Rodrigues, "Galatasaray'da çok iyi oyuncular var. Muslera ile birlikte oynayıp birden çok şampiyonluk yaşadık. Ona çok saygı duyuyorum. Hakim Ziyech oradaki en iyi arkadaşım, uzun süredir arkadaşız ve her gün konuşuyoruz. Futbolda bu var ve arkadaşıma karşı oynamak beni mutlu edecek. En son bu sabah konuştuk ve ona galip geleceğimizi söyledim. Onunla karşılaşmak çok ilginç olacak." dedi.
Galatasaray - Ankaragücü maçı 30 Eylül Cumartesi günü saat 19:00'da beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak..

 
Yorumlar (1)
  • Agaa2023-12-26 05:58:33 Unut artık gs'yi. Paranı Ankaragücü veriyor. Adam gibi çık topunu oyna.
Yorumunu Gönder
code
Tercüme