26 Nisan 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.58 ₺
EURO 35.00 ₺
STERLIN 40.82 ₺
ALTIN 2,459.48 ₺
BTC 64,419.20 $
ETH 3,148.08 $
BİST 9,885.79

Ankaragücü'nde planlar hazır

Ankaragücü 5006
Yayınlama: 14 Kasım 2022 Pazartesi 09:13 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nde planlar hazır

Ankaragücü'nde, hem kadronun yeni biçimi hem de kamp programının çerçevesi çizildi. İçlerinde yeni transferlerin de olduğu verim alınamayan bazı oyuncular ile yolların ayrılması gündemde.

Spor Toto Süper Lig’de 14 hafta geride kalırken, 13 maç oynayan Ankaragücü, Katar’da düzenlenecek olan 2022 Dünya Kupası nedeniyle verilen araya 13 puanla girdi. Hafta içindeki Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında rakibini 6-2 gibi farklı bir skorla yenerek bu kulvarda yoluna devam eden sarı-lacivertliler, lig mücadelesinde de şampiyonluk adaylarından Trabzonspor ile 1-1 berabere kalıp, son dönemde yakaladığı ivmeyi biraz daha yukarı taşıdı. 

Ligde, rakiplerine 4 maçtır yenilmeyen, oynadığı son 5 resmi maçta; 2 galibiyet ve 3 beraberlik alan Ankaragücü, kupa nedeni ile verilen arayı iyi değerlendirmeyi hedefliyor.

Başkent ekibinde, hem kadronun yeni biçimi hem de kamp programının çerçevesi çizildi. İçlerinde yeni transferlerin de olduğu verim alınamayan bazı oyuncular ile yolların ayrılması gündemde.

Süper Lig’e bir yıl aranın ardından yeniden yükselen ve sezon başında yaz transfer döneminin en hareketli kulübü olan Ankaragücü, devre arasında bazı futbolcularla yollarını ayırmayı düşünüyor.
5. haftada takımın başına geçen Teknik Direktör Ömer Erdoğan’ın fazla forma şansı vermediği; Abdullah Durak, Alperen Babacan, ve Eren Derdiyok ile hazırlık maçlarındaki performansını lige yansıtamayan ve beklentilerin uzağında kalan İtalyan forvet Federico Macheda ile yolların ayrılması planlanıyor.
Yine takıma transfer döneminin son günlerinde katılan ancak az süre aldığı maçlarda öne çıkamayan Portekizli orta saha oyuncusu Pepe Rodriques için de gelecek tekliflere açık olunduğu öğrenildi.
Teknik Direktör Ömer Erdoğan’ın bu konuda raporunu bekleyen ve teknik adamın önereceği isimleri almayı planlayan Ankaragücü’nün, Yeni Malatyaspor’dan Haqi Osman ile ilgilendiği ileri sürüldü.

Yorumlar (1)
  • Alper Çağlar2023-12-26 05:58:32 Gönderecekleri ilk futbolcu Ariyibi olsun, ondan sonrada Oğuz Ceylan. Bu ikisinden sonra macheda, pepe gitsin. Lütfen neolurr....
Yorumunu Gönder
code
Tercüme