27 Temmuz 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.99 ₺
EURO 35.82 ₺
STERLIN 42.55 ₺
G.ALTIN 2,529.53 ₺
BTC 66,397.86 $
ETH 3,193.75 $
BİST 10,891.42

Ankaragücü'nde Ömer Erdoğan'dan flaş transfer açıklaması

Ankaragücü 12959
Yayınlama: 23 Ocak 2023 Pazartesi 22:55 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nde Ömer Erdoğan'dan flaş transfer açıklaması

Ankaragücü Teknik Direktör Ömer Erdoğan kazandıkları Konyaspor maçı sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Hafta içi oynadıkları Beşiktaş maçından sonra buradaki müsabakaya hazırlanacak fazla vakitleri olmadığını anlatan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Oyuncuları dinlendirerek bu maça hazırlamaya çalıştık. Video analizle rakibi analiz etmeye çalıştık. Konyaspor'da hoca değişikliği oldu. Yeni hocanın oyun anlayışını analiz ettik ve beklediğimiz bir oyunla karşılaştık. Bugün rakibe çok alan ve fırsat vermemeyi planlıyorduk. Bunun için oyuncularım gayret gösterdi. Rakibe çok net pozisyon verdiğimizi düşünmüyorum. Akan oyunda istediğimiz savunmayı yaptık. Oyuncularıma verdikleri ciddi mücadele ve saha içi dayanışmadan ötürü çok teşekkür ediyorum. Buradan iyi bir sonuçla dönüyoruz. Yarından itibaren hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Gaziantep FK maçının hazırlıklarına başlayacağız. Oradan da güzel bir sonuç almak istiyoruz."

Erdoğan, deplasmanda kendilerini destekleyen taraftarlara da teşekkür etti.

Ömer Erdoğan transferle ilgili soruya ise " Takımdan hayli gidenler oldu. Transfer için çalışıyoruz. Transfer yapamamamız bizlik değil. Transfer bir süreç... Tam bitti dediğimiz transferlerde son anda bir pürüz çıkabiliyor. Biliyorsunuz FIFA'dan en çok dosyası olan kulüpler Türkiye'de... Yabancı oyuncular Türkiye'deki arkadaşları konuşuyor. Onlar da maaş sıkıntısı yaşadıklarını anlatıyor. Süper Lig'de düzenli olarak ödeme yapan 4-5 takımdan biri Ankaragücü. Çok acil transferlere ihtıyacımız var. Malcuit'in sakatlığı bizi fazlası ile zorladı. Taylan Antalyalı'yı sakatlığı nedeniyle gelecek maça saklamak istiyorduk. Ama onu da oyuna almak zorunda kaldık." cevabını verdi.

Hafta içinde 2-3 oyuncuyu kadroya katmak için çaba harcayacaklarını ifade eden Ömer Erdoğan, "Eğer transferleri yapabilirsek kadro genişler ve hamle yapmamız kolaylaşır" dedi.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme