24 Nisan 2024 Çarşamba
ads
DOLAR 32.50 ₺
EURO 34.76 ₺
STERLIN 40.45 ₺
ALTIN 2,425.60 ₺
BTC 66,474.52 $
ETH 3,272.49 $
BİST 9,676.88

Ankaragücü'nde Jese Rodrigues'ten flaş açıklamalar

Ankaragücü 6762
Yayınlama: 7 Ekim 2022 Cuma 21:06 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nde Jese Rodrigues'ten flaş açıklamalar

Ankaragücü'nün yıldız ismi Jese Rodriguez  yayıncı kuruluş ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi... 

Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü formasıyla güzel bir sezon geçirmek istediğini söyleyen Jese Rodriguez, başkent ekibinin kendisine sunduğu projenin gelmesinde önemli olduğunu ifade etti. 
Türkiye'ye gelmeden önce burada daha önce forma giyen oyuncularla da konuştuğunu dile getiren İspanyol yıldız, bir dönem ülkemizde Beşiktaş forması giyen Guti'nin transferinde önemli bir rol oynadığını belirtti. 

Teknik direktörleri Ömer Erdoğan'ın genç ve hırslı bir çalıştırıcı olduğunu söyleyen Jese Rodridguez, ilerleyen günlerde takım olarak daha iyi sonuçlar alacaklarını aktardı. 

Kariyerinde Paris Saint-Germain ve Real Madrid formalarını da giyen Jese Rodridguez, İspanyol devinde geçirdiği yıllar ve geleceği ile ilgili şunları söyledi:

"Real Madrid, hayatımın önemli bir parçası. Oraya 11 yaşında ayak basmıştım. Real Madrid'in hem hayatımda hem de futbolculuğumdaki gelişimimde çok yardımı oldu. 

Şu an tek hedefim futbolun tadını çıkarmak ve kulübüme yardımcı olmak. İleride ne olur bilemem ama hocalığı denemek isterim."

Jese Rodriguez, Real Madrid'de beraber oynadığı Cristiano Ronaldo ile beraber oynanamın müthiş bir duygu olduğunu ifade etti. 

Antrenörü Carlo Ancelotti ile ilgili ise "Ancelotti, önce iyi bir insan, sonra iyi bir hoca. Real'de her oyuncuya oğlu gibi yaklaştı. Futbolun her detayını çözmüş bir insan." sözlerini kullandı.

Jese''nin PSG'nin yıldızı Mbappe ile ilgili sözleri ise şu şekilde: "Kylian Mbappe çok güzel insan, iyi bir profesyonel. Çok iyi işler başardı gelecekte çok daha güzel başarılara imza atacak."

Neymar, Karim Benzema ve Cristiano Ronaldo gibi dünya starları ile beraber oynayan Jese Rodriguez'e göre Ronaldo, tarihin en iyi oyuncusu...

Jese Rodriguez, Real Madrid formasıyla 2 kez üst üstte Şampiyonlar Ligi kazanmalarının hayatındaki en unutulmaz an olduğunu ifade etti. 
 

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme