26 Nisan 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.58 ₺
EURO 35.00 ₺
STERLIN 40.82 ₺
ALTIN 2,459.48 ₺
BTC 64,419.20 $
ETH 3,148.08 $
BİST 9,885.79

Ankaragücü'nde Hüseyin Aytekin'den özür ve teşekkür

Ankaragücü 5535
Yayınlama: 17 Ekim 2022 Pazartesi 23:11 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nde Hüseyin Aytekin'den özür ve teşekkür

Ankaragücü'nün Fenerbahçe'ye 3-0 yenildiği maçtan sonra açıklama yapan basın sözcüsü Hüseyin Aytekin, erken yedikleri gol yüzünden oyun planlarının bozulduğunu söyledi.

Aytekin, “Daha sonra bireysel hatadan yediğimiz bir gol var. Fenerbahçe’ye karşı hata yapma lüksü yok. Maalesef bireysel hatalar ve gol yollarında kaçırdığımız pozisyonlar var. Onları da değerlendiremeyince mağlubiyetle ayrıldık. Bu hafta bir taraftarımızı kaybettik, ülkemiz çok kötü bir facia yaşadı, başkanımız yeğenini kaybetti, maça katılamadı. Hepsine Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum” dedi.

"MAÇ DOSTLUK ÇERÇEVESİNDE GEÇTİ"

Önlerindeki Giresunspor maçına hazırlanacaklarını kaydeden Aytekin, “Ankaragücü inşallah hak ettiği yere gelecek. Buraya gelen 20 binin üzerindeki taraftarımıza teşekkür ediyorum. Sıkıntısız bir maç oldu, dostluk çerçevesinde geçti. Fenerbahçe taraftarları da buradaydı, bu futbolun güzelliği. Deplasmanın seyircilere açık olması gerektiğini her zaman söylüyoruz. Onları misafir ettik. Fenerbahçe’ye karşı yakaladığını atman gerekiyor. İstemediğimiz bir skor oldu. Camiamızdan özür diliyoruz. İnşallah bundan sonraki maçlarda Ankaragücü hak ettiği puanları toplayacak” dedi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme