27 Temmuz 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.99 ₺
EURO 35.82 ₺
STERLIN 42.55 ₺
G.ALTIN 2,529.53 ₺
BTC 66,397.86 $
ETH 3,193.75 $
BİST 10,891.42

Ankaragücü'nde Faruk Koca'dan flaş açıklamalar

Ankaragücü 8760
Yayınlama: 22 Eylül 2023 Cuma 13:08 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nde Faruk Koca'dan flaş açıklamalar

Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca, ilk 5 haftanın alıştırma  süreci olduğunu belirterek” Şu anda yüzde 60 kapasite ile oynuyoruz. Daha iyi olacağız.” dedi.

Koca'nın Zafer Gazetesi'ne yaptığı açıklamalar şöyle:"Kadromuzu yeni kurduk .İlk beş haftada uyum

sorunu yaşadık. Zamanla bunu aştık ve aşacağız. Puan olarak daha iyi yerlerde olabilirdik. Biz isteriz ki her maçımızı kazanalım. Futbolda böyle bir şey yok.  Kötü oynuyorsunuz kazanıyorsunuz. Futbolun  cilvesi bu. Hedefimiz her maçı  kazanmak”

ALIŞTIRMA DÖNEMİ

"Yeni bir kadromuzu kurduğumuz için ilk beş haftayı  alıştırma olarak bakmak lazım. Bu süreci atlattık. Takım şu anda yüzde 60 kapasite ile oynuyor .Bunu daha yukarılara çekeceğimize inanıyorum. Biz de kaliteli futbolcular var."

EN ÜZÜLDÜĞUM MAÇ

"İstanbul’da oynadığımız Adana Demirspor maçı benim en üzüldüğüm maçtı. Futbolcular çok iyi oynadı. Kazanacağımız maçı berabere bitirdik. İşte futbolun cilvesi bu. Fenerbahçe ve Kasımpaşa maçları da tam dramatik oldu. Bu iki maçta da puanlar alabilirdik. Kısmet olmadı"

HEDEF NEDEN BEŞ ?

"Her alanda bir hedefiniz olmalı. Hedef koymadığınız zaman başarılı olamazsınız .Ben de Ankaragücü’nün hedefinin ilk beş olduğunu söyledim. Bu söylem  hem teknik kadroyu, hem futbolcuları hem de taraftarları motive eder. Hedefiniz yoksa ne yapacaksınız. Hedefsiz bir takım bir anlam taşımaz"

ALİ SOWE ETKİLİ BİR FUTBOLCU

"Ali Sowe Ankaragücü ile tamamen bütünleşti. Kulübü çok seviyor. Kendisi de camiada sevilen bir futbolcu. Skora etki yapıyor. Ancak şanssız bir sakatlık geçirdi ve el tarak kemiğinden ameliyat oldu. Şu anda iyileşme sürecinde.2-3 maç sonra  oynayabilecek. Şunu da belirteyim. Diğer  futbolcularında hakkını yemeyelim. Herkes üzerine düşen sorumluğu yerine getiriyor. Morotan’ dan da çok memnunum. Tam bir profesyonel"

SIRAÇ HAZIRLANIYOR

"Ankaragücü alt yapıya önem veren bir kulüp. Sıraç bu alt yapıdan çıktı. Yetenekli bir futbolcu. Şu anda takımla idmanlara çıkıyor. Kendisini geliştirip, fiziksel olarak da hazır olduğu, bazı eksik yönlerini giderdiği  zaman  teknik direktör görev vereceğini düşünüyorum. Sıraç oynamaya başladığı zaman kendisinden söz ettirecektir .Sıraç gibi alt yapımızda  4-5 genç futbolcu daha yetişiyor. Bunlar hem Ankaragücü’ne hem de Türk futboluna  hizmet edecektir"

EN BÜYÜK TARAFTAR BİZDE

"Ankaragücü’nün en büyük gücü taraftardan gelmektedir. Kendi sahamızda stadımıza sığmıyorlar, deplasmanda bize yalnız bırakmıyorlar .Takımı devamlı  coşkulu bir şekilde tezahüratlarıyla motive ediyorlar. Takım yenik duruma düşse bile  hep destek veriyorlar. Sivasspor maçı bunun en belirgin özelliği. Taraftarlarımızdan çok memnunum. Biz de onları her maçta  memnun edeceğiz"

19 MAYIS STADI ANKARAGÜCÜ’NÜN EVİ

"Ankaragücü 113 yıllık tarihe sahip bir takım. Bu nedenle 19 Mayıs Stadı Ankaragücü’nün evidir. Şu anda Eryman stadı  kiralık ev gibi geliyor. Yine de taraftarlarımız dolduruyor.19 Mayıs Stadının  rakip takıma baskısı daha iyi oluyordu. İyi bir ambiyans vardı. İnşallah 2024-2025 sezonunda evimize kavuşuruz. İnşaatın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızda yakından ilgileniyor. Herkes 19 Mayıs stadını özledi.Az kaldı diyelim"

 
Yorumlar (1)
  • Duval2023-12-26 05:58:33 Futbolda kismet olmadi diye birsey yok. Takimi kurarken,Transferleri yaparken, Hoca secerken, Oyuncu gurubunu calistirirken herkes profesyonelce tam kapasite ve liyakatla isini yaparsa KISMETI kendin yaratirsin. Oyuncun KOSMUYOR,Savasmiyor,Defansin Pazar meydani gibi. Yuzde 60 degil yuzde 100 ile oynasan bu yetersiz kadro ile her mactan sonra anca Kismet olmadi dersin.PARA YERINE FISTIKLA ODERSEN OYUNCU YERINE ANCAK MAYMUNLARI ALIRSIN.
Yorumunu Gönder
code
Tercüme