28 Nisan 2024 Pazar
ads
DOLAR 32.45 ₺
EURO 34.83 ₺
STERLIN 40.80 ₺
ALTIN 2,438.67 ₺
BTC 63,796.73 $
ETH 3,310.55 $
BİST 9,915.62

Ankaragücü'nde Bahadır Han Güngördü istatistikleri göz kamaştırdı

Ankaragücü 4052
Yayınlama: 1 Ekim 2023 Pazar 09:26 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nde Bahadır Han Güngördü istatistikleri göz kamaştırdı

Ankaragücü kalecisi Bahadır Han Güngördü, Galatasaray maçında etkili performansı ile istatistikleri altüst etti.

Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray'ın sahasında 2-1 mağlup ettiği Ankaragücü'nün kalecisi Bahadır Güngördü, ilk yarıda kalesinde devleşerek yaptığı kurtarışlar sonucunda Sarı-Kırmızılılar'ın yıldızlarına gol izni vermemişti. Etkili performansını ikinci yarıda da sürdüren Güngördü, kariyerinin en çok kurtarışa imza attığı maçını oynadı.

BAHADIR GÜNGÖRDÜ'DEN İLK YARIDA GOL İZNİ YOK!

Rams Park'taki mücadelenin ilk yarısına damga vuran isim Ankaragücü'nün kalecisi Bahadır Güngördü oldu. Sarı-Kırmızılılar, ilk yarıda Ankaragücü kalesine 14 şut çekerken bunların kaleyi bulan 6'sında Bahadır Güngördü gol izni vermedi.

Özellikle Mauro Icardi'nin etkili şutlarında gole izin vermeyen Bahadır Güngördü, bir de Wilfried Zaha'nın ceza sahası içi sol çaprazdan sağ ayağıyla yaptığı sert şutta başarılı oldu ve ilk yarıyı toplamda 6 kurtarış ile tamamladı. 

TARAFTARDAN TEPKİ

Bahadır Güngördü, ilk yarıda aut atışlarında ağır davrandığı gerekçesiyle tribünlerin tepkisini gördü. Hakem Volkan Bayarslan tarafından da uyarılan Güngördü, aut atışları sırasında topu oyuna sokarken tribünlerden tepkiyle karşı karşıya kaldı.

KARİYER MAÇI

İlk yarıda kalesini gole kapatan Bahadır Güngördü, ikinci yarıda kalesinde 2 gol görmesine rağmen maça damga vurmayı başardı. Galatasaray'ın 14'ü isabetli toplam 36 şut çektiği maçta Bahadır Güngördü, farkı engelleyen isim oldu. 27 yaşındaki kaleci,12 kurtarış ile kariyerinin en çok kurtarışa imza attığı maçını oynadı. 

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme