3 Mayıs 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.36 ₺
EURO 34.89 ₺
STERLIN 40.54 ₺
ALTIN 2,386.56 ₺
BTC 61,673.01 $
ETH 3,065.44 $
BİST 10,276.88

Ankaragücü'nde Atakan Çankaya'dan flaş açıklamalar

Ankaragücü 6172
Yayınlama: 15 Aralık 2022 Perşembe 22:25 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nde Atakan Çankaya'dan flaş açıklamalar

Ankaragücü'nün başarılı savunma oyuncusu Atakan Çankaya flaş açıklamalarda bulundu.

Takımın sezon başında yaşadığı sorunu adaptasyon sağlayamamaya bağlayan Atakan Çankaya, "Lige yeni çıkmış takımlarda adaptasyon sorunları oluyor.  Bir çok yeni transfer geliyor. Bize de çok yeni arkadaşımız geldi. Onun etkisi vardı. Ardından Ömer Hoca'nın gelişiyle bir ivme kazandık. Bunda takımın birbirine uyum sağlamasında etkisi oldu.  Geri kalan bölümde daha iyi devam edeceğiz ve başarılı olacağız." dedi.

Başkan Koca ve taraftara mahcubuz

Atakan Çankaya "Başkanımızın Faruk Koca'nın sezon başında belirlediği hedef var. Önce ligde  kalmak sonra da üst sıralara tırmanmak. Biz de bu doğrultuda bulunduğumuz konumdan kurtulup üst sıralara çıkmak istiyoruz.  Camia olarak çok kaliteli bir taraftar kitlesine sahibiz. O nedenle onlar açısından üst sıralara yükselmemiz lazım. Başkanımız ve taraftarımıza mahcubiyetimiz var. Çünkü olar  hep yanımızda... Onlar için üst sıralara tırmanmamız gerekiyor." diye konuştu.

Ömer Erdoğan'a övgü

Ömer Erdoğan'ı da öven Atakan Çankaya sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ömer Hoca 2-3 dil bilmesi ve bize yaklaşımı çok önemli. Taktik anlayışı da var. Onun istekleri doğrultusunda çalışıyoruz.

Jese, Machede Kevin çok üst düzeyde kulüplerde oynamış futbolcular. Manchester United, Real Madri ve Nopoli takımlarda oynamışlar. Türkiye'de üst sıralar için oynayan  takımlarda oynayan futbolcular da var. Onlarla çalışmak çok önemli. 

Anı yaşamayı seviyorum. Keyif almayı ve keyif vermeyi seviyorum. Bu seneyi düşünüyorum. Gelecek ne gösterir bilemiyorum."

Dünya kupası'nda ise favorisinin Arjantin olduğunu söyleyen Atakan Çankaya "Messi'ye büyük bir hayranlığım var. Onu için Arjantin'in şampiyon olmasını istiyorum" dedi.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme