25 Nisan 2024 Perşembe
ads
DOLAR 32.49 ₺
EURO 34.96 ₺
STERLIN 40.78 ₺
ALTIN 2,430.01 ₺
BTC 63,516.24 $
ETH 3,086.34 $
BİST 9,808.74

Ankaragücü'nde altyapıda alkışlanacak uygulama

Ankaragücü 3496
Yayınlama: 12 Aralık 2022 Pazartesi 09:18 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nde altyapıda alkışlanacak uygulama

Ankaragücü, altyapısında oynayan çocukları sadece sahada değil saha dışında da geliştirmek için ilginç bir yöntem buldu.

Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü, alt yaş kategorisinde mücadele veren futbolcularına kitap okumayı zorunlu tuttu. Sarı-Lacivertli minik futbolcular, deplasman yolculuğunda 1 saat kitap okumak zorunda.

Altyapının başına Ümit Turmuş geldi

Sezon başında gençlik geliştirme biriminin başına getirilen Ümit Turmuş ile birlikte atılım yapan ve alt yapıda önemli çalışmalara imza atan Süper Lig temsilcisi Ankaragücü, futbolcularına getirdiği bir zorunlulukla dikkat çekti.

Deplasmana kitap okuyarak gidiyorlar

Başkent ekibi, minik futbolcularına kitap okuma zorunluluğu getirdi. U14 Gelişim Ligi’nde mücadele veren Başkent ekibinde futbolcular, deplasman yolculuğu boyunca kitap okumak zorunda.

Eskişehir yolunda kitaplar açıldı

Dün saat 14.00’te yapılacak maç için Eskişehir’e giden minik futbolcular, Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Ümit Turmuş, Teknik Sorumlu Emin Sulhan ile birlikte tüm futbolcular, yolculuğun bir kısmını kitap okuyarak geçirdi. 

Tüm deplasmanlarda kitap okunuyor

3 saatlik yolculuğun en az 1 saatini kitap okuyarak geçiren minik futbolcular, tüm deplasmanlarda da benzer bir uygulamayla seyahat ediyor.

Zirve mücadelesi yapıyorlar

Ankaragücü’nün minik futbolcuları, kitap okuyarak boş vakitlerini değerlendirirken, yeşil sahada da başarılı bir çizgi yakaladı. U14 Gelişim Ligi 6. Grup’ta 5 maçta 11 puan toplayarak bir maç eksiğiyle lider Konyaspor’un 5 puan gerisinde ikinci basamakta yer alıyor.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme