Ankaragücü’nün gol silahlarından Ali Sowe kendisinin ve takım arkadaşlarının daha fazla gelşmeye özen göstermeleri gerektiğini ifade etti
Ali Sowe Pendikspor ile 1-1 berabere kaldıkları maç sonrası yayıncı kuruluşa konuştu.
{#advert}
Ali Sowe hedeflerinin 3 puan olduğunu belirterek, “Sonuç hakkında konuşursam büyük hayal kırıklığı ve üzüntü yaşadık. Bu maçta hedefimiz 3 puanla ayrılmaktı. Tabiki de yenilmeden eve dönüyoruz. Bu bizi biraz olsun teselli ediyor. Bu şekilde oynayıp 3 puan almamamız bizi çok üzdü.”
{#advert}
Efkan’ın golü ve frikiği hakkında da konuşan Ali Sowe şunları söyledi:
“Efkan’ın adına gerçekten çok mutluyum. Bugün çok kls bir gole imza attı. Direğe çarpan topla bizi 2 farklı öne geçirebilirdi. Maalesef direğe takıldı. Son haftalarda yükselen bir grafik sergiliyor.
{#advert}
Benim kendin gol silahlarımdanım. Takımın benim attığım gollere ihtiyacaı var. Kendim ve takımım adına konuşuyorum. Daha fazla gelişmeye özen göstermeliyiz. Çünkü bu takımın potansiyelin altında sonuç alıyor.”