24 Ocak 2026 Cumartesi
DOLAR 43.37 ₺
EURO 51.33 ₺
STERLIN 59.23 ₺
G.ALTIN 6,945.51 ₺
BTC 89,673.03 $
ETH 2,958.17 $
BİST 0.00

    Ankaragücü'nde 2 ayrılık daha...

    Ankaragücü
    Yayınlama: 13 Ocak 2023 Cuma 12:00 Editör:

    Ankaragücü'nde 2 ayrılık daha...

    Süper Lig ekibi Ankaragücü, İspanyol futbolcusu Jese Rodriguez ve Şahverdi Çetin'in sözleşmelerini karşılıklı anlaşarak feshetti.

    Sarı-lacivertli kulüpten Jese Rodrigues için yapılan açıklamada, "Kulübümüz ile Jese Rodriguez arasındaki sözleşmenin, karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmesi konusunda mutabakata varılmıştır. Jese Rodriguez'e tüm emek ve hizmetleri için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz." denildi.

    Kariyerinde Real Madrid ve Paris Saint Germain'de forma giyen 29 yaşındaki İspanyol yıldız futbolcu, sezon başı MKE Ankaragücü'ne transfer olmuştu. Jese, kısa süreli  Ankaragücü kariyerinde Süper Lig'de 14, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 2 maça çıkıp toplam 5 gol attı.

    Şahverdi Çetin de ayrıldı

    Ankaragücü Şahverdi Çetin'in ayrılığı için de "Kulübümüz ile Şahverdi Çetin arasındaki sözleşmenin, karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmesi konusunda mutabakata varılmıştır.

    Şahverdi Çetin'e tüm emek ve hizmetleri için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz." denildi.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html