1 Mayıs 2024 Çarşamba
ads
DOLAR 32.39 ₺
EURO 34.62 ₺
STERLIN 40.51 ₺
ALTIN 2,387.97 ₺
BTC 60,202.27 $
ETH 2,973.46 $
BİST 10,045.74

Ankaragücü ve Gençlerbirliği TSYD Kupası için iddialı

FUTBOL 3446
Yayınlama: 16 Kasım 2023 Perşembe 14:11 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü ve Gençlerbirliği TSYD Kupası için iddialı

Bu yıl 56.’sı düzenlenecek Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Kupası öncesinde Gençlerbirliği ve Ankaragücü futbolcuları bir araya geldi.

Türk futbolunun en eski turnuvalarından, Başkent Ankara’nın gelenekselleşen ve bu yıl 56. kez düzenlenecek Türkiye Spor Yazarları Derneği Ankara Kupası, 18 Kasım Cumartesi günü Ankaragücü ile Gençlerbirliği arasında Eryaman Stadı’nda saat 16.00’da oynanacak.

Müsabaka öncesinde sarı lacivertlilerin futbolcusu Atakan Çankaya ile kırmızı siyahlıların başarılı oyuncusu Uğur Akdemir, TSYD Ankara Şubesi binasında bir araya geldi.

Fair-play çerçevesinde bir maç geçmesini temenni eden iki futbolcu ve TSYD Ankara Şubesi Başkanı Murat Tarhan, maç hakkında görüşlerini paylaştı.

Tarhan, kupanın iki defa Eryaman Stadyumu’nun zemini nedeniyle ertelendiğini hatırlattı. Tüm futbolseverleri müsabakaya çağıran Tarhan, “Bu kupanın bir farkı olacak. Maçın en değerli futbolcusunu seçeceğiz basın mensuplarının oylarıyla. Ondan sonra kendisine de bir ödülümüz olacak. Diğer kupalardan farkımız bu olacak” dedi.

Ankaragücü futbolcusu Atakan Çankaya ise yaptığı konuşmada, “Ankara’nın çok köklü bir turnuvası. Yıllardır oynadığımız ve mücadele ettiğimiz bir turnuva. Biz de elimizden geldiğince bu kupaya layık bir mücadele etmek istiyoruz. Ortada bir kupa varsa. Biz buna talibiz ve almak istiyoruz” diye konuştu.

Gençlerbirliği’nin tecrübeli oyuncusu Uğur Akdemir de bu önemli maçta yer alacaklarından dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Türk futbolunun en değerli ve köklü turnuvalarından TSYD Kupası’na katılacağımız için çok mutluyuz. Çok özel ve 56 yıldır süren bir turnuva. Biz de bu kupaya talibiz. Fair-play çerçevesinde güzel bir karşılaşma olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme