3 Mayıs 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.41 ₺
EURO 34.79 ₺
STERLIN 40.70 ₺
ALTIN 2,397.68 ₺
BTC 59,775.99 $
ETH 3,013.28 $
BİST 10,208.65

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'ndan dava hamlesi

Ankaragücü 5178
Yayınlama: 22 Aralık 2023 Cuma 22:29 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'ndan dava hamlesi

Gazeteci Fatih Altaylı Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu hakkında dün yeni açıklamalarda bulundu.

Altaylı, Belözoğlu'nun hakem Halil Umut Meler'i saha ortasında yumruklayan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca hakkındaki sözlerini dün YouTube'da sert sözlerle eleştirdi. Altaylı şunları söyledi:

"Keşke yapsaydı kader birliği. Başkana ömür boyu hak mahrumiyeti verildi. O gün Emre Belezoğlu’nun da şahane görüntüleri var. Hakeme ana avrat küfredip saldırmaya çalışırken İlhan Palu tarafından tutulan… Emre Belezoğlu’na ceza yok mu? Emre Belezoğlu’nun dudaklarını okumayacaklar mı? Dudak okuyarak ceza verdi federasyonlar daha önce Türkiye’de çeşitli teknik direktörlere. Emekli Fetullahçı olunca ceza almıyor musun? Federasyon başkanı emekli Fetullahçı olduğu için ceza vermiyor mu?"

Altaylı'nın bu sözleri üzerine Belözoğlu avukatı Mahir Işıkay aracılığıyla yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Daha önce katıldığı bir televizyon programında asılsız, gerçek dışı, yanlı, kişilik haklarını ihlal edici, eleştiri, ifade ve basın özgürlüğü sınırlarını aşan beyanları ile Sayın Emre Belözoğlu'nun manevi kişiliğini yıpratmaya, kişilik haklarını ihlale yönelik yalan, hakaret ve iftiralarla dolu beyanları nedeniyle hakkında açılan kamu davası devam etmesine rağmen yasal ve geçerli bir mazeret göstermeksizin duruşmaya katılmayarak adaletin tecellisini geciktiren Gazeteci Fatih Altaylı, aynı söylemlerini sürdürerek suç işlemeye devam etmektedir.

Geçmişte benzer suçlardan defalarca ceza almasına rağmen müvekkilim Sayın Emre Belözoğlu hakkında hakaret ve iftiralarla dolu beyanlarını ara vermeksizin sürdüren ve suç işlemeyi alışkanlık haline getiren Fatih Altaylı'nın 21 Aralık 2023 tarihindeki açıklamaları nedeniyle de tüm yasal haklarımızı kullanacağımızı, bu kapsamda tüm bu haksız ithamlarının hesabını çok yakın zamanda yargı önünde tekrar vermesi için gerekli işlemlere başladığımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

 
Yorumlar (1)
  • Duval2023-12-26 05:58:33 Halil Umut Melerde ayni sekilde konustu onada ayni sekilde Dava acin.Kim bunlara hamilik ediyorsa onu ifsa etmek gerek.
Yorumunu Gönder
code
Tercüme