25 Nisan 2024 Perşembe
ads
DOLAR 32.59 ₺
EURO 35.02 ₺
STERLIN 40.73 ₺
ALTIN 2,420.26 ₺
BTC 64,397.65 $
ETH 3,152.74 $
BİST 9,722.09

Ankaragücü siftah peşinde; Rakip Fatih Karagümrük

Ankaragücü 4148
Yayınlama: 27 Ağustos 2022 Cumartesi 09:14 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü siftah peşinde; Rakip Fatih Karagümrük

Ankaragücü, Süper Lig’in 4. haftasında bugün Fatih Karagümrük ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 19.15’te başlayacak maçı hakem Çağdaş Altay yönetecek.

Geride kalan haftayı maç yapmadan geçen Ankaragücü, ilk iki haftada bir beraberlik ve bir yenilgi alırken, ev sahibi ekip Fatih Karagümrük, oynadığı üç müsabakayı da yenik kapattı. 

2 takım bugüne kadar farklı kulvarlarda 17 kez karşı karşıya gelirken, Ankaragücü ve Fatih Karagümrük 5’er galibiyet elde etti. 7 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

Henüz gol sevinci yaşayamadılar 

Yeni sezona 16 transferle başlayan ve forvet hattını; Jese Rordriques, Federico Macheda ve Ali Sovwe gibi isimlerle takviye eden Ankaragücü, ligde henüz gol sevinci yaşayamadı. Sarı-lacivertli ekibin Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, Konyaspor ve Gaziantep FK maçlarına, İtalyan oyuncu Macheda ile başlarken, sonraki bölümde Jese, Sowe ve Ariyibi gibi isimleri sahaya sürdü. Eren Derdiyok ise süre alamadı.

Dalcı, takıma geç katılan ve fizik olarak tam anlamıyla hazır olmadığı belirtilen Jese’yi, aradan sonraki Fatih Karagümrük maçında 11’de başlatmayı düşündüğünü söylemişti. 3 maçta 3 golü bulunan Karagümrük’ün goller ise Diagne, Borini ve Biraschi’den geldi. 

İtalyan Teknik Direktör Andrea Pirlo’nun çalıştırdığı Fatih Karagümrük’te de tüm hesaplar alınacak 3 puan üzerine kurulu.

Çağdaş Altay'ın performansı

Maçın hakemi Çağdaş Altay, daha önce Ankaragücü’nün 5 maçını yönetti. Sarı-lacivertliler, bu müsabakalarda 3 galibiyet alırken, 2 maçı da kaybetti. Fatih Karagümrük ise Altay’ın yönettiği 3 müsabakada; birer, galibiyet, beraberlik ve yenilgi yaşadı.

Bilet fiyatları

Fatih Karagümrük yönetimi, Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak maçı izlemeye gelecek rakip takım taraftarları için ayrılan tribünün bilet fiyatını 212 TL olarak açıkladı.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme