27 Nisan 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.45 ₺
EURO 34.83 ₺
STERLIN 40.80 ₺
ALTIN 2,438.67 ₺
BTC 62,909.22 $
ETH 3,118.38 $
BİST 9,915.62

Ankaragücü'nün rakibi Antalyaspor'un başı cezalarla dertte

Antalyaspor 3463
Yayınlama: 28 Mart 2024 Perşembe 09:05 Kaynak: Haber Merkezi

Transfer tahtası kapalı olan Antalyaspor’un FIFA’daki dosyası 5’e çıktı.

Ankaragücü'nün rakibi Antalyaspor'un başı cezalarla dertte

Transfer tahtası kapalı olan Antalyaspor’un FIFA’daki dosyası 5’e çıktı.

Erkan Eyibil, Amar Gerxhaliu, Gustavo Blanco Leschuk ve Fedor Kudriashov’dan kaynaklı olarak transfer engeli bulunan Kırmızı-Beyazlıların FIFA’daki dosyalarına Sherek Floranus da eklendi.

Ocak ayından bu yana transfer tahtası kapalı olan ve devre arası transfer döneminde kadrosuna takviye yapamayan tek ekip olan Antalyaspor’a FIFA’dan bir ceza daha geldi.

Ocak ayında 2 futbolcusundan ceza gelen, sonrasında bu sayı 4’e çıkan Antalyaspor’da son gelen cezayla birlikte temizlemesi gereken dosya sayısı 5’e yükseldi.

SON CEZA FLORANUS’TAN GELDİ

Antalyaspor’a FIFA’dan gelen son cezanın sebebi sezon başında yolların ayrıldığı Sherel Floranus… Sezon başında 2 sezon formasını giydiği Antalyaspor’a veda eden ve Hollanda ekiplerinden Almere City’ye transfer olan 25 yaşındaki futbolcu, şu an Çuracao Milli Takımı’nın kampı sebebiyle Antalya’da bulunuyor. Hull City ve Alanyaspor ile oynanan hazırlık maçlarının kadrosunda yer alan başarılı sağ bekin Antalyaspor’dan alacağı yaklaşık 100 bin Euro.

İLK CEZALAR ERKAN VE AMAR’DAN

Floranus ile birlikte FIFA’daki dosyası 5’e yükselen Antalyaspor’a ilk cezalar Erkan Eyibil ve Amar Gerxhaliu’dan geldi. Her iki oyuncunun da eski kulüplerine olan borç nedeniyle transfer tahtası kapanan Kırmızı-Beyazlılarda Gustavo Blanco Leschuk ile Fedor Kudriashov da cezaya sebebiyet veren diğer isimler oldu.

İKİ FUTBOLCUNUN ŞİKAYETİ VAR

Hali hazırda aleyhine sonuçlanan 5 davası bulunan Antalyaspor’un kapısında 2 dosya daha bulunuyor. Geçen sezonun devre arasında sözleşmesini tek taraflı fesih eden Luiz Adriano için yaklaşık 700 bin Euro’luk cezanın kesilmesi bekleniyor.  Halen Antalyaspor’un futbolcusu olan ve Kırmızı-Beyazlıları FIFA’ya şikayet eden Sagiv Jehezkel’in de 1 milyon 260 bin Euro’luk bir beklentisi bulunuyor.

Yorumlar (1)
  • ETEM SEVİK2024-03-29 12:56:54 Üzücü Haber - Transfer tahtası kapalı olan Antalyaspor’un FIFA’daki dosyası 5’e çıkmış.
Yorumunu Gönder
code
Tercüme