19 Haziran 2026 Cuma

Ankaragücü’nün eski futbolcusu sahalara dönüyor

Ankaragücü Galatasaray
Yayınlama: 4 Aralık 2024 Çarşamba 08:52 Editör:

Geçen sezonu Ankaragücü'nde geçiren ve geçirdiği ağır sakatlık sonrası ameliyat olan Olimpiu Morutan yeni takımı Pisa'da çalışmalarına başladı.

Geçen sezonu Ankaragücü’nde geçiren ve geçirdiği ağır sakatlık sonrası ameliyat olan Olimpiu Morutan yeni takımı Pisa’da çalışmalarına başladı.

Galatasaray’dan Ankaragücü’ne 3 milyon bonservis bedeli ile opsiyonlu olarak transfer olan Olimpiu Morutan, sakatlanınca opsiyonu tamamlayacak maç sayısını tamamlayamamıştı.

Galatasaray’a dönen Olimpiu Morutan daha önce de formasını giydiği Serie B ekibi Pisa’ya transfer etmişti.

Bir süredir devam eden tedavi sürecini tamamlayan Olimpiu Morutan antrenör Filippo Inzaghi yönetiminde saha çalışmalarına başlamıştı.

Takım ile birlikte bu hafta başında çalışmaya başlayan Olimpiu Morutan’ın 21 Aralık’ta oynanacak Modena maçı ile sahalara döneceği ifade edildi.

İlk Yorumu Sen Yaz