31 Ocak 2026 Cumartesi
DOLAR 43.50 ₺
EURO 51.62 ₺
STERLIN 59.60 ₺
G.ALTIN 6,788.96 ₺
BTC 80,979.37 $
ETH 2,698.91 $
BİST 0.00

    Ankaragücü'ne İsmet Beltan'dan büyük vefa örneği...

    Ankaragücü
    Yayınlama: 7 Kasım 2025 Cuma 02:30 Editör: Hakan Acar

    İsmet Beltan geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren engelli taraftar Atilla Şanver'in yaptırdığı maketini her maçta Eryaman Stadyumu'nda Maraton Tribünü'nde sergileyecek.

    Ankaragücü'ne  İsmet Beltan'dan büyük vefa örneği...

    Ankaragücü'ne yedek yönetim kurulu üyesi İsmet Beltan geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren engelli taraftar Atilla Şanver'in yaptırdığı maketini her maçta Eryaman Stadyumu'nda Maraton Tribünü'nde sergileyecek.

    Ayrıca Antalyaspor deplasmanı dönüşü trafik kazasında yaşamını yitiren Eren ve Mert için de görseller hazırlatan İsmet Beltan, yaşamını yitiren farklı isimler için de çalışma yaptığını ifade etti.

    İsmet Beltan'ın paylaşımı şöyle:

    Vefa Ankaragücü demektir. Herkesin gönlünde Ankaragüçlülüğüyle taht kuran Atilla kardeşimizi artık her maç Maraton tribünümüzde yaşatacağız. Onun için özel bir görsel hazırladık; o hep aramızda olacak, hep o tribünde kalacak.

    Ayrıca Eren ve Mert kardeşlerimizin de çalışmaları hazırlanıyor; kıymetli büyüklerimiz için de aynı şekilde görseller yapılıyor.

    Onların her biri tribünlerde, kalplerimizde sonsuza dek yaşayacak. Ailesine bir kez daha sabır ve başsağlığı diliyorum. Ruhları şad mekânları cennet olsun.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html