18 Aralık 2025 Perşembe
DOLAR 42.74 ₺
EURO 50.23 ₺
STERLIN 57.24 ₺
G.ALTIN 5,953.93 ₺
BTC 86,113.33 $
ETH 2,826.95 $
BİST 0.00

    Ankaragücü'nde yüksek gerilim

    Ankaragücü 5055
    Yayınlama: 13 Nisan 2025 Pazar 10:30 Kaynak: Haber Merkezi

    Faruk Koca ile Murat Ağcabağ arasında tehdite varan yüksek gerilim yaşandığı ortaya çıktı.

    Ankaragücü'nde yüksek gerilim

    Ankaragücü'nde sezon sonunda yapılması beklenen olağanüstü genel kurul öncesi yüksek gerilim yaşanıyor.

    Başkanlıktan aldığı ceza nedeniyle istifa eden ancak kulübü fiili olarak yöneten Faruk Koca'nın başkan adayı olması beklenen Murat Ağcabay'ı tehdit ettiği ortaya çıktı.

    Faruk Koca ve Murat Ağcabağ'ın 10 Nisan'da bir araya geleceği ve gazeteciler önünde tartışacağı açıklanmış, ancak buluşma takımın kritik maçları nedeniyle ertelendiği ifade edilmişti.

    Murat Ağcabay'dan tehdit paylaşımı

    Murat Ağcabay sosyal medya hesabundan bir paylaşım yaparak Faruk Koca tarafından tehdit edildiğini açıkladı.

    Murat Ağcabağ "Şimdi Bu Ettiğin Tehditleri Savcılığa Veriyorum “FARUK KOCA” Efendi Seninle Bundan Sonra Mahkemede Görüşeceğiz. Beni O Yanındaki Kuklalarla Karıştırdın Yarın Beni Stadyuma Sokmayacakmışsın Yarın Ben Oradayım Hadi  Görelim   “HODRİ MEYDAN FARUK” ifadelerini kullandı.

     

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html