15 Haziran 2025 Pazar
DOLAR 39.59 ₺
EURO 45.67 ₺
STERLIN 53.68 ₺
G.ALTIN 4,345.98 ₺
BTC 105,028.12 $
ETH 2,546.14 $
BİST 9,311.88

    Ankaragücü'nde yeni yönetimi neler bekliyor?

    Ankaragücü 4935
    Yayınlama: 24 Mayıs 2025 Cumartesi 22:31 Kaynak: Haber Merkezi

    Ankaragücü'nde olağan üstü genel kurul bugün yapıldı ve Ercüment Gazi Tekin yeni başkan seçildi.

    Ankaragücü'nde yeni yönetimi neler bekliyor?

    Ankaragücü'nde olağan üstü genel kurul bugün yapıldı ve Ercüment Gazi Tekin yeni başkan seçildi.

    2 sezon üstü üste küme düşen ve gelecek sezon Nesine 2.Lig'de mücadele edecek Ankaragücü'nde yeni yönetimi büyük sorunlar bekliyor.

    Borç yükü dayanılmaz

    Ankaragücü'nün son 6 senesinde tam yetkili ismi Faruk Koca, Ankaragücü'nün kendi alacakları dışında 20 milyon euro borcu olduğunu açıklamıştı.

    Geçmiş örneklerde de görüldüğü gibi Ankaragücü'nün borcu her ne kadar 20 milyon euro olarak açıklansa da daha fazla borç çıkması sürpriz olmaz.

     FIFA'da 10 dosya var

    Ankaragücü'nün FIFA'da transfer yasağına neden olan 10 dosyası bulunuyor. Faruk Koca yasağa neden olan dosyalar için olan borcun 100 milyon liraya yakın bir rakam olduğunu açıklamıştı.

    Personele 3 aydır maaş ödenmiyor

    İsmail Mert Fırat'ın Ankaragücü Kulübü'nde görev yapan çalışanlara 3 aydır maaş ödemesi yapmadığı ifade edildi.

    Futbolcu alacakları da bekliyor

    Bu arada İsmail Mert Fırat yönetiminin uzun süredir teknik kadro ve futbolculara da ödeme yapmadığı ve bu nedenle bazı futbolcuların serbest kalmak için federasyona başvurduğu ifade edildi.

    Gelirler düşecek

    Ankaragücü'nün Nesine 2.Lig'e düşmesi nedeniyle gelirlerinin de belirgin olarak düşeceği biliniyor.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html