6 Mayıs 2024 Pazartesi
ads
DOLAR 32.34 ₺
EURO 34.79 ₺
STERLIN 40.55 ₺
ALTIN 2,395.17 ₺
BTC 64,002.36 $
ETH 3,135.70 $
BİST 10,276.88

Ankaragücü'nde transferler tamam yasak bekleniyor

Ankaragücü 7952
Yayınlama: 18 Ocak 2024 Perşembe 10:36 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nün ara transferde yapmayı planladığı transferlerin hazır olduğu imza için yasağın kalkasının beklendiği öğrenildi.

Ankaragücü'nde transferler tamam yasak bekleniyor

Ankaragücü'nün ara transferde yapmayı planladığı transferlerin hazır olduğu imza için yasağın kalkasının beklendiği öğrenildi.

Avrupa Kupaları'nı hedefleyen Emre Belözoğlu'nun istediği transferler için bir süredir çalışmalarını sürdüren Ankaragücü yöneticileri sona geldi.

Emre Belözoğlu'nun istediği futbolcular ve kulüpleri ile anlaşma sağlayan Ankaragücü transfer yasağının açılması için de çalışmalarını sürdürüyor.

Emre Belözoğlu görüşmelerin sürdüğünü açıklamıştı

Emre Belözoğlu Rizespor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası sonrasında sorulan sorulara kaçamak cevap vermiş ve "Sayın başkanımız ve futbol şube sorumlumuz ile Yılmaz Bal da en az benim kadar transferde görevliler. Mert Hakan'la bir görüşmem olmadı ama kulüpler arası istişareler oldu. Daha net şekilde sonuçlanmış bir şey yok.

Belirlediğimiz mevkiler var. Merkez orta saha istiyoruz. Bu grubun enerjisini bozmayacak, buraya geldiğinde Ankaragücü'nün kıymetini bilecek oyuncular almak istiyoruz. Lincoln uzun süredir sakattı ama değerli bir oyuncu. Kulüpler görüşüyor. Lincoln değerli bir oyuncu ama biraz daha oynamış bir oyuncu olursa tercihim bu yanda olur. Şu an Fenerbahçe'yle anlaşılmış bir oyuncu yok."

Transfer yasağının kısa sürede kalkacağını da aktaran Belözoğlu, "Perşembe akşamına kadar transferin açılmasını bekliyoruz. Adana Demirspor maçına oyuncu yetiştirmeye çalışacağız ama transfer kolay bir şey değil" ifadelerini kullanmıştı.

10 isim gündemde

Ankaragücü'nün görüşme yaptığı oyuncular ise şöyle:

Mert Hakan Yandaş, Lincoln Henrique, Serdar Gürler, Phillip Keny, Ömer Ali Şahiner, Daniel Aleksic, Adnan Januzaj, Ertuğrul Ersoy, Siebe Van der Heyden ve Davidson

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme