28 Nisan 2024 Pazar
ads
DOLAR 32.45 ₺
EURO 34.83 ₺
STERLIN 40.80 ₺
ALTIN 2,438.67 ₺
BTC 63,746.11 $
ETH 3,318.87 $
BİST 9,915.62

Ankaragücü'nde Gecekondu'dan çok sert açıklama

Ankaragücü 8225
Yayınlama: 6 Ocak 2024 Cumartesi 22:00 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü taraftar grubu sosyal medyadan yaptığı açıklamada taraftarlara sert tepki gösterirken Emre Yıldız'a soru sordu.

Ankaragücü'nde Gecekondu'dan çok sert açıklama

Ankaragücü taraftar gruplarından Gecekondu, Trabzonspor maçı sonrasında sert bir açıklama yaptı.

Gecekondu'nun sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada futbolcular uyarılırken Emre Yıldız'a da 'Paralar nerede?' diye gönderme yapıldı.

Gecekondu'nun açıklaması şöyle:

Lig başlayalı aylar oldu. Sabrettik, dayandık, sessiz kaldık. Ama bizim de sabrımız bir yere kadar. Siz o formanın ve taşıdığınız armanın ağırlığının farkında mısınız? Değilseniz de ne zaman farkına varacaksınız? Oynadığınız futbolun elle tutulacak tek bir yanı yok. Sizler ceplerinize milyonları atıp rahat rahat yaşarken bu taraftarın çektiği sıkıntıdan, verdiği mücadeleden haberiniz var mı?

Ankaragücü armasını göğsünde taşıyan futbolcu son ana kadar mücadele etmek, aldığı parayı haketmek zorundadır! Eğer bunları beceremeyecek biri ise bu kulüpte bir saniye bile yeri yoktur. Artık yeter!

Son zamanlarda taraftarların birçok olayla ve kişiyle mücadele ederken, futbolcuların böyle ciddiyetsiz davranışını kabul etmiyoruz. Burası MKE Ankaragücü Kulübü toparlanın ve "kendinize kendiniz çeki düzen verin!".

Son olarak da takımım bu hale gelmesinin en büyük sorumlusu Emre Yıldız; paralar nerede?

Haber Resmi

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme