27 Temmuz 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.99 ₺
EURO 35.82 ₺
STERLIN 42.55 ₺
G.ALTIN 2,529.53 ₺
BTC 66,397.86 $
ETH 3,193.75 $
BİST 10,891.42

Ankaragücü'nde Garry Rodrigues krizi. Emre Belözoğlu'na şok suçlamalar

Ankaragücü 3843
Yayınlama: 25 Mayıs 2024 Cumartesi 23:00 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü'nde Garry Rodrigues krizi. Emre Belözoğlu'na şok suçlamalar

Ankaragücü'nde teknik direktör Emre Belözoğlu tecrübeli futbolcu Garry Rodrigues'i kritik Trabzonspor kadrosuna almadı.

Garry Rodrigues sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Emre Belözoğlu için şok ifadeler kullandı.

Garry Rodrigues, Emre Belözoğlu'nun geçmişten gelen  tavır yüzünden elindeki gücü zorbalık için kullandığını iddia etti.

Rodrigues'in açıklaması şöyle:

"Her hafta sıkı bir şekilde çalışıyor olmama rağmen yine ısrarla oynatılmadım, bir kişinin egosu uğruna.

Son ana kadar varınmla yoğumla emek vermeme rağmen yine emegimin karşılıgını alamadım. Bugüne kadar sustum, artık susmayacağım.

Ligde kalma mücadelesi verdiğimiz bu son derece kritik maçta sakat olan oyuncuların bile olduğu kadrodan çıkarılmam benim için bardağı taşıran son son damla oldu.

Oyuncu listesini gördüğümüzde takım arkadaşlanm bile oldukça şaşırdı. Ben bu maç için kanımın son damlasına kadar mücadele etmeye hazırken; takımıma destek olmam gereken bu önemli günde, maçı evden izlemek zorunda kalmak çok ağırıma gidiyor.

Mevcut durum veya şu an bulunduğum kulüp ile bir alakası olmayan, geçmişten gelen bu anlamsız tavır beni oldukça yıpratıyor. Sebepsiz yere, profesyonellige aykırı hiçbir davranışım olmamasına rağmen defalarca bu haksızlıgı yaşadım.

Uzun zamandır benimle şahsi bir derdi olan, elindeki gücü zorbalık için kullanan biriyle bugüne kadar beraber çalıştım, defalarca onunla iletişim kurmayı denedim ama hiçbir şey fayda etmedi. Kinine anlanı veremiyorum.

Ben ailemle beraber bu şehirde oldukça mutlu olmama rağmen karşımda beni bitirmeye çalışan bir insanla mücadele etmek beni fazlasıyla üzüyor.

Kulübüme, takımıma, taraftanma uzak kalmak; bir insanın egosu yüzünden buna zorlanmak çok zor. Bu takım bu ligde kalmalı, sonuna kadar takım arkadaşlarımı destekliyorum. Yanınızda olamadığım için çok üzgünüm.

Yaşadıktan. sizlerle paylaştım, bu saatten sonra takdir sizlerin..." 

Haber Resmi

Yorumlar (1)
  • irfan2024-05-26 12:02:24 maç öncesi kasıtlı bir açıklama emre hoca svmem bize zarar verecek rakiplermi yaptırdı acaba bu açıklamayı bir seyler
Yorumunu Gönder
code
Tercüme