26 Nisan 2024 Cuma
ads
DOLAR 32.52 ₺
EURO 34.91 ₺
STERLIN 40.66 ₺
ALTIN 2,452.10 ₺
BTC 64,144.13 $
ETH 3,126.39 $
BİST 9,889.18

Ankaragücü kiralık almıştı... Emre Kılınç gözden çıkarıldı

Ankaragücü 25538
Yayınlama: 10 Aralık 2022 Cumartesi 10:20 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü kiralık almıştı... Emre Kılınç gözden çıkarıldı

Ankaragücü'nün Galatasaray'dan kiraladığı Emre Kılınç gözden çıkarıldı.

Galatasaray'ın Westerlo'dan Halil Akbunar ile anlaşmaya vardığı ve Emre Kılınç'ı isteyen kulübe vereceği ifade edildi.

Ankaragücü'nde gösterdiği performans ile kısa sürede ilk 11'in en önemli isimlerinden biri olan 28 yaşındaki Emre Kılınç teknik direktör Ömer Erdoğan'ın vazgeçmediği isimlerden biri oldu.
Ankaragücü bonservisi ile istiyor

Ankaragücü'nün sezon başında kiraladığı Emre Kılınç'ıb bonservisini almak için Galatasaray ile temasa geçtiği iddia edilmişti.

EMRE KILINÇ KISA SÜREDE KENDİNİ SEVDİRDİ

Ankaragücü forması ile 9 maça çıkan Emre Kılınç, 1 gol 2 asistlik katkısı ile takımın vazgeçilmez isimlerinden biri oldu. Ömer Erdoğan tarafından ilk 11'in değişmez ismi olan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Galatasaray'da son dönemde oldukça gözden düşmüştü.

FATİH TERİM'İN VAZGEÇİLMEZİYDİ

Galatasaray'ın Fenerbahçe'nin elinden kaparak kadrosuna kattığı Emre Kılınç, Fatih Terim döneminde birçok maçta forma şansı bulmuştu.

Bir dönem performansıyla sarı-kırmızılı taraftarların beğenisini kazanan 28 yaşındaki isim, Fatih Terim takımdan ayrıldıktan sonra performans olarak düşüşe geçmişti.

Bu sezon yaptığı yıldız transferlerle dikkatleri üzerine çeken Galatasaray'da gözden çıkarılan ilk isimlerden biri Emre Kılınç oldu.

Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu'nun ardında kalan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Ankaragücü'ne gönderildi.

EMRE KILINÇ ANKARAGÜCÜ'NDE KALABİLİR

Ankara temsilcisi, Emre Kılınç'ın performansından memnun. Sarı-lacivertli yönetim deneyimli futbolcunun bonservisini almak için Galatasaray yönetimiyle görüşmeler gerçekleştirecek. 28 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 3 milyon euro.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme