23 Nisan 2025 Çarşamba
DOLAR 38.29 ₺
EURO 43.71 ₺
STERLIN 51.03 ₺
G.ALTIN 4,146.73 ₺
BTC 88,013.54 $
ETH 1,583.04 $
BİST 9,312.13

    Ankaragücü, Faruk Koca ve Hüseyin Aytekin ceza kurulunda

    Ankaragücü 3779
    Yayınlama: 23 Mayıs 2023 Salı 21:45 Kaynak: Haber Merkezi

    Ankaragücü, Faruk Koca ve Hüseyin Aytekin ceza kurulunda

    Ankaragücü'nün deplasmanda oynadığı Ümraniyespor maçında yaşananlar ve kulüp sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamalar nedeniyle Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği Ankaragücü, Faruk Koca ve Hüseyin Aytekin'i Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na gönderdi.

    Ankaragücü öncesi kulüp sosyal medya hesabından yayınlanan açıklamalarda yer alan “hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca ceza kuruluna gönderildi.

    Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ise maç öncesi kulüp sosyal medya hesabından yayınlanan açıklamalarında yer alan “hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkında açıklamalar” nedeniyleFutbol Disiplin Talimatı'nın 38. maddesi uyarınca tedbirsiz ceza kuruluna sevkedildi.

    Ankara Basın Sözcüsü KHüseyin Aytekin ise  aynı müsabakadaki “tehdidi”nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi uyarınca ve “talimatlara aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 46. maddesi ile Akreditasyon Talimatı’nın 7. maddesi uyarınca tedbirli olarak ceza kuruluna gönderildi.

     
    Yorumlar (1)
    • Agaa2023-12-26 05:58:32 Nasıl bişey lan bu. Sahada adalet dağıtması gerekenler hak yiyecek, buna tepki gösterenler ceza alacak. Ortaçağda bile bu kadar despotluk yoktur.
    Yorumunu Gönder
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html