5 Mayıs 2024 Pazar
ads
DOLAR 32.34 ₺
EURO 34.88 ₺
STERLIN 40.65 ₺
ALTIN 2,393.53 ₺
BTC 64,133.54 $
ETH 3,153.15 $
BİST 10,276.88

Ankaragücü eski başkanı Metin Akyüz Etimesgut'tan adaylığını açıkladı

Ankaragücü 4551
Yayınlama: 9 Aralık 2023 Cumartesi 18:14 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü eski başkanı Metin Akyüz Etimesgut'tan adaylığını açıkladı

Yerel seçimler yaklaşırken, siyası partilere büyükşehir, il ve ilçe belediye başkan ile belediye meclis üyeliği için başvurular hızla devam ediyor.

Etimesgut Belediye Başkanlığı için eski Ankaragücü Başkanı Metin Akyüz, CHP’den aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeniden aday olan Mansur Yavaş’a yakınlığı ile tanınan iş insanı Metin Akyüz, Ankaragücü taraftarları tarafından da sevildiği için büyük bir destek gördü.

Etimesgut’a hizmet için CHP’den Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu ifade eden Akyüz "Değişim ile birlikte Etimesgut’un da yüzünü değiştirmek için çağdaş belediye anlayışıyla aday adayı oldum. Tercih sayın genel başkanımızın ve örgütümüzündür. Aday olduğum takdirde gerek Etimesgutluların büyük desteğini alacağıma inanıyorum. Tabi ki en büyük destek te Ankaragücü taraftarlarının vereceğine inanıyorum” dedi.

ÜÇ ANKARAGÜCÜ BAŞKANIN İSMİ DE VAR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığı için Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ile eski Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner’in birisinin AKP’den gösterileceği ancak Yiğiner’in şansının daha fazla olduğu ifade edildi.

Ankaragücü eski başkanlarından, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanlığını da yapan Cengiz Topel Yıldırım’ın da İYİ Parti’den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanacağı kulislerde konuşuluyor.

 
İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme