27 Nisan 2024 Cumartesi
ads
DOLAR 32.45 ₺
EURO 34.83 ₺
STERLIN 40.80 ₺
ALTIN 2,438.67 ₺
BTC 63,021.33 $
ETH 3,122.31 $
BİST 9,915.62

Ankaragücü Emre Belözoğlu'ndan hakem ironisi

Ankaragücü 3964
Yayınlama: 11 Şubat 2024 Pazar 19:18 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu penaltılarını vermeyen hakem için üzüldüğünü söyledi.

Ankaragücü Emre Belözoğlu'ndan hakem ironisi

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Maçtaki hakem yönetimini eleştiren Belözoğlu, "Türk hakemleri için üzgünüm. Çok kötü bir pozisyonda kendilerini yine sıkıntıya soktular. Bu görülmediğinde, başka şeylerin aranması gereken bir pozisyondu. Çok da detaylı girmeyeyim. Hakemler adına çok üzgünüm. Ankaragücü güçlü bir camia. Ankaragücü ya da herhangi bir futbol kulübünü bir hadise üzerinden değerlendirme yapmaya devam etmenin bir anlamı yok. Ama bugünkü pozisyonun hiçbir açıklaması yok. Hakem adına çok üzgünüm." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY MAÇI

Gelecek hafta oynayacakları Galatasaray maçı hakkında konuşan Belözoğlu, "Bizim bir oyun anlayışımız var, rakip kim olursa olsun uygulamaya çalışıyoruz. Buraya geldiğimiz günden beri bir şablon oturtmaya çalışıyoruz. Karşımızda ligin en iyi 2 takımından biri olacak. Kendi sahamızda olacak. Taraftarımızın desteğini sokakta bile hissediyorum. Biz puanlar kazanmak için Galatasaray'a karşı oynayacağız.

Bize karşı oynamak hiçbir takım için kolay değil. Bugün de en az puan alacak kadar oynadık. Taraftarımız inşallah mutlu edeceğiz." sözlerini sarf etti.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme