25 Nisan 2024 Perşembe
ads
DOLAR 32.57 ₺
EURO 35.02 ₺
STERLIN 40.78 ₺
ALTIN 2,432.44 ₺
BTC 63,907.18 $
ETH 3,139.19 $
BİST 9,766.43

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca sert konuştu; Artık tuz koktu

Ankaragücü 6035
Yayınlama: 14 Ocak 2023 Cumartesi 18:40 Kaynak: Haber Merkezi

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca sert konuştu; Artık tuz koktu

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca Adana Demirspor maçı sonrasında çok sert açıklamalar yaptı 

"Tuz da koktu" diyen Faruk Koca,  "Bu hakemler hakkında son konuşmam. Bundan sonra açıklama yapmayacağım... Ne yapacağım bende saklı kalsın" dedi.

Karşılaşmadan yenilgiyle ayrılan Ankaragücü'nün başkanı Faruk Koca, basın mensuplarına yaptığı açıklamalarla gündeme damgasını vurdu. Maçta yaşanan bir pozisyona isyan eden Koca, "Böyle devam ederse tarihte görülmemiş büyük tepkilerle karşılaşacaklarını bilmelerini isterim." ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Adana Demirspor'a 3-1 yenilen Ankaragücü'nde kulüp başkanı Faruk Koca, "Bugün Ankaragücü, geçen hafta Adana Demirspor'un uğradığı mağduriyete uğradı." dedi. Koca, maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak'a verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

BİZ BUNU HAK ETMEDİK!

Oyuncuları ve teknik heyeti tebrik eden Koca, şunları kaydetti:

"Bu oyunun hakkı bu sonuç değildi. Maalesef eğer futbolun geleceğini düşünüyorsak önce federasyon yetkililerinin, kulüp başkanlarının, futbolun paydaşlarının, hakemlerin meseleyi ve şapkayı önlerine koyup tekrar düşünmeleri lazım. Bugün çok ağır ifadeler kullanabilirim ama kullanmayacağım, sabrediyorum. Ben vicdan sahibi, gerçekten futbolun geleceğini düşünen kamuoyuyla futbol adamlarına bu maçın değerlendirmesini bırakıyorum. Biz bunu hak etmedik. Hak ettiğimiz tek şey oyuncularımın, teknik heyetin tebrik edilmesi. Biz hakemlere, bu futbolu yanlış yönlendiren paydaşlarına rağmen bu ligin en iyi oynayan takımlarından biriyiz ve en iyi yerde olacağımızı belirtmek isterim. Sadece bu maçın değerlendirmesini gerçekten futbolun geleceğini düşünen, bu iş için acı çeken kamuoyuna ve yöneticilere bırakmak istiyorum."

NASIL TEPKİ VERECEĞİM BENDE KALSIN

Koca, "90 dakika, takım yenikken de taraftarımız takımı coşkuyla destekledi. Taraftarlar gelecekle ilgili karamsar olmasınlar. Geçen hafta Adana Demirspor'a yapılan muameleyi de şiddetle kınıyorum. Bunu da her platformda kınadım. Bugün Ankaragücü, geçen hafta Adana Demirspor'un uğradığı mağduriyete uğradı. Eğer bu böyle devam ederse tarihte görülmemiş büyük tepkilerle karşılaşacaklarını bilmelerini isterim. Bundan sonra oluşabilecek bir şeyde nasıl tepki vereceğim bende kalsın. Kimseye yapılmasını istemiyoruz ama baktık ki yetkililer ve karar mercileri bu tavırlarına devam ediyor farklı yöntemlerin olacağını bilmelerini isterim." ifadelerini kullandı.

İlk pozisyonu defalarca izledik. Hiçbir şey yok. Tamam diğerleri tartışılabilir. Ama ilk pozisyonda verilen karar sonrası tuz kokmuştur."
 

 
Yorumlar (1)
  • mercan2023-12-26 05:58:32 Buradan Başkanımıza ve tüm camiamıza bir hatırlatma yapmak istiyorum. Ankaragücü 2020-2021 sezonunda S.Kitsiu, M.Pazdan, T.Pinto, E.Çekici , J.Paintsil, Saba Lobhanidze gibi mevkilerinde bugünkülerden daha iyi olan bir takımla çok güzel oynadığı maçlardan puan alamadığı için küme düşmüştü. Güzel mücadele ederek oynadığımız maçları kaybediyor. Birçok maçta haksızlığa uğruyorduk ve sesimizi kimse duymuyordu. Bugün yine öyle bir durumdayız. Korkarım kaybede kaybede kötü de oynamaya başlayacağız. Küme düştüğümü
Yorumunu Gönder
code
Tercüme