Trendyol 1. Lig’de zirve mücadelesi veren Amedspor, sahasında Sakaryaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından teknik direktör Sinan Kaloğlu ile yollarını ayırdı.
Diyarbakır temsilcisi, ayrılığı resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, yönetim kurulu toplantısı sonrası Sinan Kaloğlu ve teknik ekibiyle karşılıklı olarak yolların ayrıldığı belirtilerek, katkılarından dolayı teşekkür edildi ve kariyerlerinde başarı dileğinde bulunuldu.
Sinan Kaloğlu yönetimindeki Amedspor, 16’sı lig ve 1’i kupa olmak üzere toplam 17 maça çıktı. Bu süreçte 10 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan yeşil-kırmızılı ekip, üst sıralardaki iddiasını sürdürdü.
Son olarak ligin 25. haftasında Sakaryaspor ile 1-1 berabere kalan Amedspor, zirvenin 1 puan gerisine düşerek haftayı 3. sırada tamamlamıştı.