5 Mayıs 2024 Pazar
ads
DOLAR 32.34 ₺
EURO 34.88 ₺
STERLIN 40.54 ₺
ALTIN 2,393.53 ₺
BTC 62,999.89 $
ETH 3,077.98 $
BİST 10,276.88

Akyapı'dan Yepyeni Ticarethane İstanbul Projesi

GÜNCEL 2375
Yayınlama: 27 Eylül 2023 Çarşamba 20:35 Kaynak: Haber Merkezi

Akyapı'dan Yepyeni Ticarethane İstanbul Projesi

Akyapı tarafından hayata geçirilen ve yatırımcısına kazandıran Ticarethane projesi İstanbul'da işyeri sahibi olmak isteyenler tarafından yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Yaşam alanı değil güven inşa etmeyi amacı haline getiren Akyapı, Türkiye'nin en metropol şehri olan İstanbul'da gelir elde edebileceğiniz bir iş yerine sahip olmanızı sağlıyor.

İstanbul'un En Kıymetli Yerlerinde Hayata Geçirilen Ticarethane Projeleri

Ön satışları başlayan ticarethane projeleri İstanbul'un farklı yerlerinde hayata geçiriliyor. Herhangi bir alanda başarılı olmak isteyen ve sanayi üzerinden satış yapmayı talep eden işletmelerin başarılı bir iş yerine sahip olmaları önemli. Sahip olduğunuz iş yerinin konumu ya da sizlere sağladığı olanaklar işinizdeki başarıyı direkt olarak etkiliyor. Tüm bu etkenler göz önünde bulundurulduğunda Akyapı tarafından hayata geçirilen Ticarethane projelerinin neden bu denli yoğun ilgi gördüğünü anlamak mümkün.

Hadımköy, Başakşehir, Dudullu ve Metkap olmak üzere İstanbul'un en önemli 4 farklı yerinde hayata geçirilen projelerin tamamı birbirinden farklı olanak ve özelliklere sahip. Böylelikle farklı işletmelerin farklı ihtiyaçlarını karşılıyor.

Sanayi ve Ticaretin Tam Merkezi Konumunda: Ticarethane Hadımköy

Hadımköy Sanayi Bölgesinde bulunan Ticarethane Hadımköy, Hadımköy Yolu Ana Caddesi üzerine konumlanıyor. Konumu göz önünde bulundurulduğunda sanayi ve ticaretin tam merkezi konumunda olduğunu söylemek gerekiyor. Birbirine sirkülasyon ile bağlı olan 2 blok ve toplam 479 adet bağımsız bölümden oluşan proje 208.816 metrekarelik inşaat alanına sahip olacak şekilde dizayn edildi. 115 metrekareden başlayarak ihtiyaca göre 34.500 metrekareye kadar birleştirilebilen yapılar ihtiyaca uygun pek çok farklı olanak sunuyor.

Ticarethane Hadımköy Projesi ile yapılan ve hayata geçirilen yapıların tavan yükseklikleri 7 metreyi buluyor. Dolayısıyla farklı işletmelerin farklı ihtiyaçlarını karşılamak adına başarılı bir rol oynuyor. Proje içerisinde sığınak, otopark, imalathane ve gri su sarnıcı gibi pek çok farklı olanaklar da sunuluyor.

Türkiye'nin En Büyük Organize Sanayi Bölgesinde Yer Alan Ticarethane Başakşehir Projesi

Yatırımcısına gelir elde ettiriyor olması sebebiyle ön satışa başladığı günden beri en çok dikkat çeken projelerden bir diğeri ise Ticarethane Başakşehir Projesi. Türkiye'nin en büyük Organize Sanayi Bölgesi olması sebebiyle dikkat çeken İkitelli OSB’nin yanı başında bulunan ticarethane Başakşehir 250.000 kişiye istihdam sağlayan sanayi merkezinin gözdesi konumunda. 54.231 metrekare inşaat alanına sahip olması ve sahip olduğu bağımsız bölüm büyüklükleri birleştirme özelliği sunuyor.

İşletmelerin birbirinden farklı istek ve ihtiyaçları olabileceğini göz önünde bulunduran ve buna uygun üretimler yapan Akyapı, yatırımcısına kazandırmayı hedefliyor. Ticarethane Başakşehir Projesinde de diğer ticarethane projelerinde olduğu gibi yağmur suyu sarnıcından teknik alana, otoparktan sığınağa kadar pek çok farklı olanak mevcut.

Dudullu OSB İçerisinde Yer Alan Tek Parsel Dudullu Ticarethane Projesiyle Yatırımcısıyla Buluşuyor!

Dudullu Ticarethane Projesi Türkiye'nin en önemli üretim üslerinden biri olan Dudullu Organize Sanayi bölgesinin merkezinde bulunuyor. En önemli özelliklerinden biri ise Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alan tek parsele sahip olması. Bunun yanı sıra proje arazisinin içerisinde yer alan metro istasyonu da bütün gözleri üzerine çekmekte önemli bir rol oynuyor.

Dudullu Ticarethane Projesi 636 bağımsız bölümden oluşuyor. 3 farklı blok ile hayata geçirilen ve tüm blokların sirkülasyon sistemiyle birbirine bağlı olduğu proje, farklı ihtiyaçları karşılıyor. 80 metrekareden 47.985 metrekareye kadar birleştirilebilen proje, İstanbul Havalimanı'na 75 ve Sabiha Gökçen Havalimanına yalnızca 20 km uzaklıkta yer alıyor.

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme