29 Nisan 2024 Pazartesi
ads
DOLAR 32.38 ₺
EURO 34.70 ₺
STERLIN 40.60 ₺
ALTIN 2,426.04 ₺
BTC 61,961.22 $
ETH 3,120.68 $
BİST 9,997.14

AKP'li Fuat Oktay'dan Ankaragücü'ne ziyaret

Ankaragücü 4662
Yayınlama: 15 Aralık 2023 Cuma 12:41 Kaynak: Haber Merkezi

AKP'li Fuat Oktay'dan Ankaragücü'ne ziyaret

AKP Ankara Milletvekili Fuat Oktay, Halil Umut Meler saldırısı sonrası Ankaragücü'nü ziyaret etti. 

AKP Ankara Milletvekili Fuat Oktay yaptığı açıklamada, "Arzu edilmeyen bir olay yaşandı. Hepimiz üzüldük. Türk spor camiası ve kamuoyu üzüldü. Yapılması gerekenler yapıldı. Biz AK Parti Ankara milletvekilleri olarak, Ankaragücü'nün zarar görmemesi adına geçmiş olsun dileklerimiz iletmek için buradayız. Olay sıkıntılı, doğru. Hukuki süreç devam ediyor, idari boyut devam ediyor. TFF'nin ilgili disiplin kurulları tarafından gerekli açıklama yapıldı. Ankaragücü yönetiminin de belli itiraz ve endişeleri var. Tahkim'e gidecekleriyle ilgili açıklama yapıldı. Biz de bu süreci yakınen takip edeceğiz." dedi.

"ANKARAGÜCÜ'NÜ LİNÇ ETMEYİN"

Fuat Oktay, "Bir sorun yaşadığımızda yeni kanun çıkarmayla ilgili talepler oluyor. Bu kanun yeni çıkarılmıştı, yeşil sahalarda şiddetin engellenmesiyle ilgili. Olayın sosyal boyutu var. Futbolun tüm paydaşları olarak spor kulüpleri, TFF, hakemler, medya, spor adamları, antrenörler, futbolcular birlikte gelebilir bunun üstesinden. Bu eğitimle mümkün olur. Tek bir olayın üzerinden tek bir kulübün üzerine gidilmesi, bunun linç kültürüne dönüşmesi spor camiasına zarar verir. Ankaragücü, 113 yıllık kulübümüz. İmalat-ı Harbiye'nin ustaları, işçileri ve öğrencileri tarafından kurulmuş, gençlerin yer aldığı bir kulüp. Cumhuriyetin yapıtaşlarından bir kulüp. Her kulübü yaşatmamız gerektiği gibi Ankara ile bütünleşmiş bir kulüp olan Ankaragücü'nün buradan zarar görmeden çıkması gerekiyor. Şiddetin önlenmesi için de gerekli tedbirler alınmalıdır. Biz AK Parti vekilleri olarak siyasi boyutta hem Ankaragücü'nün hem spor camiasının yanındayız. Yeşil sahalarda şiddetin bertaraf edilmesi gerektiğini ifade ettik. Tüm kulüplerin yanındayız ve üzerimize düşeni yapmaya gayret edeceğiz." sözlerini sarf etti.

"DİMDİK YÜRÜYECEK BİR YÖNETİM"

Ayrıca, "Ümit ediyoruz bu tip şeyler yaşanmaz. Kulübü en az zararla bu süreçten geçirip, sporda şiddetin önlenmesi için de bunu bir fırsat olarak görmeliyiz. Ben yolunda yürüyecek ve dimdik yürüyecek bir Ankaragücü yönetimi gördüm. Birlik beraberlik içerisinde bunun bir parçası olacağız." açıklamasını yaptı.

 
Yorumlar (1)
  • Adnan2023-12-26 05:58:33 Roma hukukunda, İslam hukukunda, günümüzde uygulanan hukukta “suçların ve cezaların şahsiliği” adaletin olmazsa olmaz prensiplerinden biridir.
    Nitekim Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), gittiği maçta bulunduğu tribündeki bazı taraftarların çirkin ve kötü tezahüratı nedeniyle bir sonraki maça girişi yasaklanan kişinin başvurusu üzerine, çirkin ve kötü tezahürat yapanların kameralarla tek tek belirlenmesi ve bu kişilere yaptırım uygulanması gerektiği, çirkin ve kötü tezahürata katılmayan seyircilerin de d
Yorumunu Gönder
code
Tercüme