3 Mart 2026 Salı
DOLAR 43.97 ₺
EURO 51.24 ₺
STERLIN 58.69 ₺
G.ALTIN 7,529.65 ₺
BTC 68,476.65 $
ETH 2,015.71 $
BİST 0.00

    Ailesinden 4 kişiyi kaybettiği kentin takımını ücretsiz çalıştıracak

    TFF 3.Lig
    Yayınlama: 26 Şubat 2023 Pazar 17:40 Editör:

    Ailesinden 4 kişiyi kaybettiği kentin takımını ücretsiz çalıştıracak

    Bir dönem Fatih Terim'in yardımcılığını yapan Levent Şahin, İskenderunspor'un başına geçti.

    İskenderun'da ailesinden 4 kişiyi kaybeden Şahin, İskenderunspor takımını ücretsiz olarak çalıştıracak ve afet bölgesinde yardımlara katılacak.

    TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi İskenderunspor, bir dönem Fatih Terim'in de yardımcılığını yapan Levent Şahin ile anlaşma sağladıklarını açıkladı. Şahin, İskenderunspor'dan hiçbir ücret almayacak.

    AİLESİNDEN 4 KİŞİYİ YİTİRDİ

    Şahin, Kahramanmaraş merkezli depremler sırasında İskenderun'da bulunan 3 kuzeni ve 1 eniştesini kaybetmişti. Herhangi bir ücret almayacak olan Şahin, mesleğini kullanarak afet bölgesine katkı verecek.

    LİGE DEVAM KARARI ALDILAR

    İskenderunspor 23 haftası tamamlanan ligde 12 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. 43 puanla 3. sırada yer alan İskenderunspor deprem felaketinin ardından lige devam edeceğini bildirmişti.

     
    İlk Yorumu Sen Yaz
    code
    Tercüme google-site-verification: googleec066cadb209ea56.html