13 Mayıs 2024 Pazartesi
ads
DOLAR 32.13 ₺
EURO 34.82 ₺
STERLIN 40.27 ₺
ALTIN 2,437.84 ₺
BTC 61,298.49 $
ETH 2,930.05 $
BİST 10,218.58

3 transfer Gençlerbirliği'nin yolunu açar

Gençlerbirliği 4609
Yayınlama: 24 Ağustos 2023 Perşembe 13:01 Kaynak: Haber Merkezi

3 transfer Gençlerbirliği'nin yolunu açar

Trendyol 1.Lig’de iki haftayı 4 puanla geçen Gençlerbirliğ’nde, hafta sonu oynanacak Bodrumspor maçı hazırlıkları sürüyor.

Kırmızı-siyahlı ekibin Futbol Şubesi Sorumlusu Serkan Aydın, Taş Mektep sosyal medya yayınında, kulübün transfer çalışmaları ve takımın gidişati ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

Beştepe’ye yeni futbolcular getirmek için temasların sürdüğünü, kulübün ekonomik tablosunu düşünerek hareket etmeye özen gösterdiklerini belirten Aydın, şöyle konuştu:

 “Takımda şu an oynayan 3 stoperimiz var. Yerlerine alternatifimiz yok. Eralp var ancak o da tam hazır değil. En 2 stoper almamız lazım. İlerleyen süreçte kart cezası, sakatlık olabilir. Oyuncuların performansı düşebilir. Elimizde hiç yedek stoper yok. Bir de hızlı, rakip savunmayı karıştıracak bir oyuncu lazım. Öyle bir oyuncu çok işimize yarar. Sivas ve Antep’te forma giyen Kayode gibi bir oyuncu. Kayode, bizden Haber bekliyor. Doukara’yı gönderebilirsek, yerine Kayode’yi çok rahat getirebiliriz.”

KİRALIK OYUNCULARLA TAKIMI DOLDURAMAYIZ

“Sinan Osmanoğlu, peşinatını alıp takımdan ayrılmak istiyor. Çaykur Rizespor da oyuncuyu o şekilde bırakmıyor. Şu an bir soru işareti var. İş tamamen bitmedi. Yiğit Efe Demir, iyi bir stoper. Onu kiralık olarak değil, bonservisiyle almak istiyoruz. Denizlispor’dan Oğuz Yılmaz düşündüğümüz isimlerden. Uygun bir hale gelirse transferi olabilir. Yönetimden 3 transfer bekliyoruz. Bunlar olursa play-off garanti. Süper Lig’i zorlarız. Olmazsa da mücadelemizi sürdürürüz. Takımı kiralık oyuncularla dolduramayız. Kulübün bir geleceği var. Futbolcuları parlatıp satarsak, ya da diğer genç isimleri Fenerbahçe satarsa pay alma gibi bir durum var. Bu yüzden bir gecikme oldu. Sadece kiralayacak olsak şimdiye bitmiş olabilirdi.

Mustapha Yatabare kardeşi Sambou ile ilgili olarak, (Benden dolayı almayın fakat ben kardeşimin potansiyelini biliyorum. Hayalim de onunla aynı takımda oynamaktı) dedi. Kendisi 1.5-2 aydır bizimle beraber idman yaptı, gelişme gösterdi. 60 bin Euro’ya anlaştığımız bir futbolcu. Kanat oyuncumuz hiç yok. Dörtlü defans oynarsak 4 kaliteli kanat almamız gerekiyor. Böyle olursa 20-25 milyon TL gerek. Tiago, senelik 10 milyon TL’nin üzerinde para alıyor. Aldığı paranın karşılığını alıyor muyuz, hayır. Gönderemiyorsam, faydalanmaya çalışacağım. İlk 8 haftada 11 puan baremi belirlemiştim. Bu biraz düşük bir puan. Sonraki 9 hafta, 17 puan alır ilk yarıyı 28 puanla tamamlarsak, play-off garanti, devre arası takviyeleriyle Süper Lig iddiasını konuşabiliriz.”

İlk Yorumu Sen Yaz
code
Tercüme