Taraftarın istediği oldu. Zira Gençlerbirliği okulundan yetişen bir Başkanımız var artık…

Seksenli yıllarda kulübümüzde yöneticilik yapmış bir babanın oğludur…

Bu gün 53 yaşında ve en verimli çağında olan Çakmak, benim yöneticilik yaptığım 1998-2004 yıllarından beri kulübün içindedir. Yani 27 senedir

Deneyim istiyorsak; onu da Hacettepe Başkanı olarak pekiştirdi. Hem de futbolun duayeni Rahmetli İlhan Cavcav’ın yanında

Yurt dışında ülkemizi temsil eden başarılı bir işadamıdır. En azından Gençlerbirliği’ne zarar vermeyeceği garantidir. Daha ne olsun ?

Bu sene ligde kalırsak; finansal açıdan daha güçlü bir yönetim de gelirse bu kulüp uzun süre yaşar. Şu anda yönetimde olanların tamamına yakını taraftarlarımızdır. İstanbul kulüpleri ile irtibatları yoktur.

Yani daha güçlü alternatif bulunduğunda seve seve yöneticiliği bırakıp tekrar taraftar sandalyesine oturacaklardır. Yirmibir senedir sade taraftarım ve eski günlerdeki kadar hayatım Gençlerbirliği ile doludur. 

Diğerleri mi ?

Onlar gerçek yuvalarına döndüler… 

Şimdiye kadar hep bunu istemedik mi ? 

Fenerbahçe bize gol attığında, tribünde Fenerbahçe yöneticisi ile ‘çak’ yapan Gençlerbirliği Başkan Vekili görmedik mi ?  

Daha çok örnek var ve sinir uçlarımızla oynanmasından bıkmıştık…

Bundan sonrası mı ?

Sadece şeffaflık yeter. Taraftar bu güne kadar görmediği şeffaflığı görecektir. Gelir, gider ve nakit akışı haftalık yayınlanacaktır. 

Sonuç olarak; Haydar Arda Çakmak’ın Karagümrük maçı öncesi göreve gelmesi inşallah şans getirecektir. Eski Başkanımız Niyazi Akdaş’ın desteği çok kıymetlidir. Mücadele adamı Avukat Çağrı Çetin’in bütün hukuk yollarını zorlaması da değerlidir. 

Artık birlik olma zamanıdır…

Sakın yanlış anlaşılmasın; bundan sonra da gördüğümüz hataları söylemeye devam edeceğiz. Yapıcı eleştiriyi sürdüreceğiz…   

Yarın hiç kimse çıkıp, “O gün ne söylüyordun, bu gün ne söylüyorsun”  diye aklından bile geçirmesin…

Görevden ayrılan eski Başkan Vekilimiz Mehmet Kaya’ya yaptığı hizmetlerden ve bu gün gösterdiği olgun davranıştan dolayı teşekkür ediyor, iş hayatında başarılar diliyoruz.