Gençlerbirliği’nde Osman Sungur’un istifasının ardından başkanlığa getirilen ve aday olduğu genel kurulu terk etmesiyle gündem olan Mehmet Kaya, bu kez Sakaryaspor iddialarıyla futbol kamuoyunun karşısına çıktı.

Trendyol 1. Lig’de zor bir süreçten geçen Sakaryaspor’da, yaklaşan olağanüstü genel kurul öncesi başkan adayları netleşmeye başlıyor. Kulise yansıyan bilgilere göre Mehmet Kaya’nın adı Sakaryaspor başkanlığı için ciddi şekilde telaffuz ediliyor.

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL PAZAR GÜNÜ

Yeşil-siyahlı kulübün pazar günü yapılacak olağanüstü genel kurulunda, başkanlık için iki isim öne çıkıyor. Bu isimlerin Mehmet Kaya ile Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Enes Zengin olduğu ifade ediliyor.

SAKARYASPOR’DA KRİTİK DÖNEM

Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sakaryaspor’da, yapılacak genel kurulun kulübün sportif ve idari geleceği açısından büyük önem taşıdığı belirtiliyor. Yeni yönetimin, hem mali hem de sportif anlamda acil kararlar alması bekleniyor.