Fenerbahçe'de Sürpriz İsim Sürprizi: Mourinho'nun Yerine Efsane Geliyor
Fenerbahçe, Jose Mourinho ile yollarını ayırmasının ardından teknik direktörlük koltuğu için Zinedine Zidane ile ön anlaşma sağladı.
Sarı-lacivertli yönetim, Fransız efsane ile yaptığı görüşmelerde maaş ve sözleşme detaylarını netleştirmeye çalışıyor. Zidane’ın Türkiye’ye gelişi an meselesi.
Sportif direktör Devin Özek’in Postecoglou, Spalletti ve Tedesco gibi isimlerle yaptığı görüşmeler sonuçsuz kalırken, Başkan Ali Koç’un tercihi tartışmasız bir dünya yıldızından yana oldu. Ederson, Asensio ve Kerem Aktürkoğlu gibi flaş transferlerle kadro değerini artıran Fenerbahçe, teknik direktörlükte de çıtayı zirveye taşıyor.
Zidane, teknik direktörlük kariyerinde Real Madrid ile 3 Şampiyonlar Ligi, 2 UEFA Süper Kupası, 2 Kulüpler Dünya Kupası, 2 La Liga ve 2 İspanya Süper Kupası kazandı. Geçtiğimiz sezon Al-Hilal’in 100 milyon Euro’luk teklifini reddeden Zidane, Rodez Aveyron’un yatırımcısı olarak Fransa futboluna da katkı sağlıyor.