Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Eyüpspor, kendi sahasında Alanyaspor’u ağırladı ve rakibini 2-1 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini elde etti.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanan mücadeleye hızlı başlayan Eyüpspor, karşılaşmanın 1. dakikasında Svit Sešlar’ın golüyle öne geçti. Alanyaspor, 67. dakikada Florent Hadergjonaj’ın penaltı golüyle eşitliği sağlasa da, Eyüpspor yalnızca bir dakika sonra Prince Ampem’in golüyle tekrar üstünlüğü yakaladı ve mücadele bu skorla sona erdi.

Bu galibiyetle Eyüpspor puanını 3’e yükseltirken, bir maçı eksik Alanyaspor 1 puanda kaldı. Süper Lig’in 4. haftasında Eyüpspor deplasmanda Başakşehir ile karşılaşacak. Alanyaspor ise Beşiktaş’ı sahasında konuk edecek.